reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tez jestem szczupła:) pozniej jak sprawdzałam to mi tsh wzrosło do 1,9 a teraz jak sprawdzałam to 1,15

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@funia26 ale Ci zazdroszczę tych wakacji :):) my dopiero pod koniec czerwca lecimy :( no ale tak jak piszesz widaminki d3 nabrałaś, to możesz działać :)

Wyobraźcie sobie, że siedzę sobie dzisiaj na mszy komunijnej mojej chrześnicy, a to ni z tąd ni z owąd ćmi mnie jajnik jak na @... i co?? I okazuje się, że @ nadeszła!! Bez żadnych objawów wcześniej, bez bóli jak zawsze... aż dziwnie! Czy to napewno @? Jeżeli tak, to super przyszła tak szybko, ale też wybrała sobie dzień akurat w komunię :p

Zazdroszczę Gabrika. Może ja też wkrótce dostane. Ale termin to faktycznie sobie wybrała [emoji6] ale najważniejsze, że się pojawiła [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę Gabrika. Może ja też wkrótce dostane. Ale termin to faktycznie sobie wybrała [emoji6] ale najważniejsze, że się pojawiła [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze tak jest :p no ale nie narzekam :) byłam w czwartek na wizycie u gin i jakże on się mylił mówiąc że @ przyjdzie dopiero do 3 tygodni!

Zastanawiam się, czy to możliwe że pierwsza @ będzie bezbolesna i mniej obfita?

Zawsze tak jest [emoji14] no ale nie narzekam :) byłam w czwartek na wizycie u gin i jakże on się mylił mówiąc że @ przyjdzie dopiero do 3 tygodni!

Zastanawiam się, czy to możliwe że pierwsza @ będzie bezbolesna i mniej obfita?
Ja miałam po 23 dniach pierwsza @ także różnie bywa i wcale nie była jakaś intensywna strasznie. Taka w miarę podobna do poprzednich bym powiedziala.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry