reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Roxie ja wlasnie sie klade na drzemeczke o 6 wstalam bo jeszcze musielismy jechac cos zalatwic w zwiazku z praca i oczka mi sie kleja a juz kawke pilam[emoji5]

Oj do nastepnego cyklu to na pewno szybciutko zleci.
Ja zobacze jak u nas bedzie,raczej sie stramy ale nic na sile[emoji4]
Stawiam na luz blues[emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Roxie ja wlasnie sie klade na drzemeczke o 6 wstalam bo jeszcze musielismy jechac cos zalatwic w zwiazku z praca i oczka mi sie kleja a juz kawke pilam[emoji5]

Oj do nastepnego cyklu to na pewno szybciutko zleci.
Ja zobacze jak u nas bedzie,raczej sie stramy ale nic na sile[emoji4]
Stawiam na luz blues[emoji2]

No dokładnie nic na siłę :) z reszta ja nigdy nie planowalam że akurat dziś tylko spontanicznie się udawało :) mam nadzieję ze tym razem też szybko się uda :) idę też w drzemkę bo pogoda masakra ...
@hajmal widzisz mówiłam cieszę się bardzo oby tak dalej :) ;*

@Roxie jestes chidzielcem wiwc moge Cie zabrac do walizki jak dobrze sie zlozysz[emoji4]najwyzej zrezygnuje z kilku sukienek[emoji12]
Nooo homocysteina piekna,ja to mam intuicje[emoji5]
Bardzo ale to bardzo sie ciesze,ze u Cibeie dobrze,a w tym cyklu nie mozecie jeszcze dzialac?w koncu jestes chyba przed owu?

@hajmal wazne,ze masz szyjke pod kontrola i w razie wypadku zaloza szew lub krazek[emoji4]

@margotka mysle,ze jak najbardziej mozesz je brac[emoji4]nie zaszkodza nawet jak nie masz mutacji.
Ja biore juz od marca a tez nie wiedzialam czy ja mam.

Ja prenatal uno bralam od pozytywnego testu w tamtej ciazy czy to sa te witaminy z kwasem metylowanym?? Potem mialam duo

Dziewczyny beta spadła do 5.4 poronilam znowu wszystko samo poszło

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde przykro mi bardzo, nic z tego nie jest sprawiedliwe...

Ja dziś zaczynam urlop także trochę się relaksuje i nawet jestem dziwnie spokojnie. Jestem juz po owulacji wiec teraz tylko czekać czy się udało choć już nawet nie wiem będę się w stanie z tego cieszyć. Postanowiłam ze jak się w tym cyklu nie uda to jednak zrobię jakieś bardziej szczegółowe badania, wole wiedzieć wcześniej jeśli coś jest nie tak niż długo próbować bez skutku. Ale jestem nawet dobrej myśli, jest aż to dziwne jak na mnie. Wiec może to odznacza ze wszystko będzie :) w ogóle jak wczoraj powiedziałam mojemu M ze widzę ze jemu też bardzo zależy żeby się szybko udało to powiedział mi ze on by nawet mógł jeszcze trochę poczekać ale nie lubi jak ja jestem smutna.. to było takie słodkie :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry