Katarina91
Fanka BB :)
Tylko wlasnie wapnia nie wolno przyjmować w ciąży :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne to wszystko...to przecież dzieci miałyby problem z rozwojem kostnym wtedy , hm niektóre dziewczyny brały zastrzyki i nic się nie działo także trudno mi powiedzieć jak to jest ;/Tylko wlasnie wapnia nie wolno przyjmować w ciąży :/
Roxie normy są oczywiście i dla kwasu. Tak jak hajmal pisała zwykły kwas w nadmiarze i nie przetworzony nas truje ale nie powoduje poronienia. Dlatego ja niezależnie od mutacji brała bym już tylko metyle. Stawiasz wszystko na jedną kartę. Gorzej z wysoką homocysteina bo ona odpowiada za trisomie. To samo z zastrzykami. Owszem tez mi reumatolog mówiła ze wypłukuja wapń ale nie powoduje poronienia i jedyne co to po ciąży masz dziury w zębach jak droga po zimie. dasz rady przeciez je naprawić steryd spowoduje że być może przytyjesz i urosną ci wąsy cóż ale nie powoduje poronienia i z wasami tez dasz sobie rady zatem do dzieła bo perespektywe masz jedna :*@Katarina91 tylko jak wyjdzie Ci mutacja to trochę ryzykowne się teraz starać , bo nie wiesz czy nie trzeba będzie zastrzyków i wg