Roxie ja po ciąży zrobiłam 8 zębów w tym 2 kanałowo.@nafoczka to ja nie biorę wg zwykłych witamin teraz tylko metyle w tym folian solgaru jak widać działa na mnie wszystko ładnie może nic się nie stanie jak będę brać je cały czas , ale kurcze piszą dziewczyny że można przedawkowac kwas to ja dalej nie rozumiem ten metylowany tez ? ;/
O kurcze heh ale trudno moge być szczerbata i miec wąsy byle urodzić zdrowego dzidziusia reszta sie zajmie medycyna estetyczna w najgorszym wypadku ciekawe czy mi wg lekarz da te zastrzyki...
No już się nie mogę doczekac żeby dostać zielone światło ale póki co wszystko idzie ku dobremu ;*
Wklejałam tez link ze w ciąży i połogu kobiety mają wszystkie zęby leczone na NFZ. Pamiętajcie o tym / bo ja nie wiedziałam :/
Hajmal u mnie to oczywiście nie wszystko bo jeszcze był pessar, niedomykalność zastawki serduszka i ZD a wszystko skończyło się dobrzeNafoczka o to ladnie przeszlas. Dzieki za pocieszenie schizy to mialam/mam ogromne. Jutro mi lekarz sprawdzi szyjke, jak sie nie skrocila to bedzie dobrze. O innej mozlwosci wole nie myslec zeby sie nie stresowac.
Z tymi lekami to potwierdzam wlosy rosna jak glupie, mi o tyle nie wasy co wlosy na brodzie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na włoski polecam laser tylko kilka razy. Potem jest spokuj.Tez to przerobiłam a teraz odkąd nie kp to wzielam się za buzke i wybarwiam przebarwienia. Chodzę czerwona jak indor jeszcze nam +2kg ale z +18 to i tak sukces i to co najważniejsze osiągnęłam