reklama
Będę powtarzać właśnie jeszcze wieczorem i może juz będą dwie mocne. Strasznie się ciesze mam całą masę testów kupiona na allegro po stracie na poprawę nastroju wiec mogę co chwile szaleć@Paula ja kiesy rano nie mialam dwoch kresek a o 15 dwie grube krechy[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Nusia123
Fanka BB :)
Kochana przeciwciala antyfosfolipidowe antykoagulant tocznia ddimery i aptt wszystko u gin na nfz zaraz po zabiegu zrobilam antyk tocznua ciut wiekszy ddimery norma do 500 ja mialam 750 w ciazy moga byc do 1000 to jest krzepliwosc na podst tych 4 badan z krwi moja gin mi da od pozytywn testu ckexane 400 dla zabezpiecz przed skrzepami przez ktore moja corcia sie udusila krwiakami z ktorych plamilam czest i dla lepszego dotlenienia plodu popros przynajmniej o ddimery moja powiedziala ze jej to wystarczy zeby dac na nfz clexane tak to ok 370 zl mies popros gin dla spokoju swojegoDzięki dziewczyny za info
Myślicie, że powinnam zrobić te badania cy dać sobie spokój, bo i tak wyjdą teraz zakłamane...
@gloria6 jak po chrzcinach?
Nusia123
Jakie testy kupujecie i za ile? Ja mialam pink testy za ok 8zl sztBędę powtarzać właśnie jeszcze wieczorem i może juz będą dwie mocne. Strasznie się ciesze mam całą masę testów kupiona na allegro po stracie na poprawę nastroju wiec mogę co chwile szaleć
To są owulacyjne i kosztowały mnie jakieś 25zl za 50 sztuk juz z przesylkaJakie testy kupujecie i za ile? Ja mialam pink testy za ok 8zl szt
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
U mnie dziś 11 dc i z ciekawości zrobiłam test i ledwo widoczna kreska. Generalnie testów nie robie bo mnie to spina = czyli włącza się blokada psychiczna. Wrzucam na luz. Seks co dwa dni i w owulacje trafię. Tak było w styczniu i zaszlam. Dziś mnie mąż nie tknie bo byłam w solarium i się zjaralam. Generalnie na solarke nie chodze ale mamy ślub w przyszły weekend i w sukience wyglądam trupio.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina91
Margotka u mnie tez 11dc i juz czuje ze cos sie dzieje bo od dzis boli tym razem prawy jajnik :-)
Nasza @Kwiatuszekk23 przesyła pozdrowienia od Adasia i kazdej z was przypomina o sile wiary nadziei i miłości ♡
Załączniki
reklama
Zaaaneta
O.10 także nic z tego. Z testów rezygnuje szwagierce oddać mam te co mi zostały nie chce na nie patrzeć widocznie nie jest mi pisane być matka ;(@zaneta [emoji20][emoji20][emoji20]bardzo mi przykro kochana
Wynik totalnie 0?
Najprawdopodobniej biochemiczna[emoji20]
Ale to tez dziwne bo powiem Ci ,ze taka kreska widoczna ledwie pod swiatlo u mnie byla widoczna przy becie 40sprawdzalam po poronieniu, no i w ogole juz kilka razy to analizowalam.
Przy becie 70 kreska byla dopiero cieniem.