Mi też jedną tam 2x wbijala a po histero popołudniu wypisali mnie do domu . TV masz?@nafoczka to możliwe że nie było owulacji bo to było dzień przed pierwszą @ po poronieniu więc jeszcze się czyscilam pewnie ale powiem lekarzowi o tym
Leżę sobie w szpitalu już gotowa i czekam na lekarza kiedy mnie wezmą na badanie . Dali mi zastrzyk z heparyny ...
Rano pojechałam jeszcze do diagnostyki zrobiłam ta homocysteine bo ciekawa jestem . Bardzo miła Pani nie mogła mi wkluc werflonu musialam w drugą rękę i taka pokuta jestem znowu cala xD czekam na to badanie ale mam mieć koło południa , super w tym szpitalu tylko glod a jestem a zjem pewnie wieczorem hehe
reklama
Katarina91
Fanka BB :)
Dziewczyny jeśli mam wynik przeciwciał przeciw antygenom łożyska ujemny to dobrze czy źle??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
Mam ale nie patrzę bo mnie okropnie głowa boli z głodu . Jeszcze nie miałam badania czekam...mam 2 fajne dziewczyny na sali i mezusia to jakoś czas ucieka . Ale nerwy bo sie boje ...Mi też jedną tam 2x wbijala a po histero popołudniu wypisali mnie do domu . TV masz?
Odnośnie tej heparyny to ona może zaszkodzić kiedy np nie jest potrzebna ?
I mnie chyba ogólnie trzeba bedzie ale z ciekawości pytam
Funia90
Czesc dziewczynki[emoji5]
@Roxie kochana,jestes juz po? Pisz tu szybciutko[emoji4]
Progesteron niski rzeczywiscie mialas.
Ciekawe jak moj teraz wygladam
Mi gin kazal teraz zmienic lutke na dupka od 16dc 2*1
@katarina ja tez mam ujemne i odczytalam to jako dobry wynik[emoji4]
@margotka wychodzisz za Maz?
@zosiak to moze warto sprobowac bez szczepien?nie znam sie na wyniku M ale wydaje sie ,ze jest w normie ,na granicy.
Moze jakies witaminki z cynkiem zalatwia sprawe[emoji4]
@zosiak to moze warto sprobowac bez szczepien?nie znam sie na wyniku M ale wydaje sie ,ze jest w normie ,na granicy.
Myślę że heparyna nie jest szkodliwa. Będzie dobrze to tylko chwila i po zabiegu nie wstaje szybkoMam ale nie patrzę bo mnie okropnie głowa boli z głodu . Jeszcze nie miałam badania czekam...mam 2 fajne dziewczyny na sali i mezusia to jakoś czas ucieka . Ale nerwy bo sie boje ...
Odnośnie tej heparyny to ona może zaszkodzić kiedy np nie jest potrzebna ?
I mnie chyba ogólnie trzeba bedzie ale z ciekawości pytam
Funia90
@nafoczka mi gin mowil ,ze w pierwszym trymestrze moze powodowac wady ukladu kostnego ,slyszalas o jakims przypadku?
Ja i tak mimo to sprobuje...inaczej pewnie nie dojde do 2 trymestru,zastanwiam sie czy potrzebuje steryd czy obejdzie sie bez niego ,jakbyscie doradzaly?bo o to nawet nie pytalam lekarza a z reszta im do konca nie ufam
Ja i tak mimo to sprobuje...inaczej pewnie nie dojde do 2 trymestru,zastanwiam sie czy potrzebuje steryd czy obejdzie sie bez niego ,jakbyscie doradzaly?bo o to nawet nie pytalam lekarza a z reszta im do konca nie ufam
D
Deleted member 170039
Gość
Funiu masz racje z witaminami dla meza. Jesli chodzi o ten progesteron acard i sterydy jakos to do mnie nie przemawia bardziej chyba ta autoszczepionka ja trace ciaze na bardzo wczesnym etapie pierwsza 6 tydz druga zle zagniezdzona cp wiec ten moj organizm broni sie od dzidziusia:/ nie chce zaakceptowac szkoda ze nie ma sposobu na moj organizm kopniak w tylek:/ Sama w sumie nie wiem co zrobic dlaczego musza byc takie dylematy nie lubie tego a jak sie nie uda bede pluc sobie dlaczego innej drogi nie wybralam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
Deleted member 170039
Gość
Dziekuje funiu ze mnie straszna pesymistka. A Ty kiedy starania ja myslam nad miesiacami w ktorych najlepiej sie starac lipiec sierpien wrzesien ?
Roxie jak sie czujesz? ja siedze w pracy troszke mam zimno a koncze o 22
Roxie jak sie czujesz? ja siedze w pracy troszke mam zimno a koncze o 22
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Funiu Kochana, jestem mężatką od 7 latCzesc dziewczynki[emoji5]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom