reklama
agatush
Moderatorka
Ten chleb co Ci wysłałam smakuje jak bułka wrocławska - ja wypróbowałam wiele chlebów BG i uważam że ten jest najlepszy. Jedna uwaga - kruszy się więc trzeba go kroić ostrożnie ;-)@agatush a jak te chlebki od nich?dobre sa?
Te slodycze na mnie patrza i mowia zjedz mnie[emoji16]no ale to przez@[emoji5]
Nie jem przeciez codziennie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia90
Fanka BB :)
@funia26 nie pisałam ze jestem gruba tylko ze wy takie chude jesteście ze aż się zastanawiam nad sobą [emoji14]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Ja jestem od połowy lutego na zwolnieniu, ale pracuje zdalnie z domu ;-) tyle ile mogę i ile potrzeba ;-)@agatush to wyprobuje i zobaczymy[emoji4]
Teraz bedzie coraz wiecej takich piekarni.
Od wrzesnia rusza u nas w drugiej piekarni produkcja,wlasnie ja przebudowuja[emoji4]
A Ty pracujesz czy jestes juz na zwolnieniu?
Katarina91
Funia zamówiłam sobie ten zestaw z test dna z kato, wole mieć pewność. A APTT i ddimery tez mam w normie, ale cos czuje ze tez mam mutacje mthfr ze względu na ten podwyższony kwas foliowy bo wczesniej brałam zwykły i podejrzewam ze sie nie wchłaniał...
Szkoda tylko że u mnie się nie sprawdziło. Po porodach miałam 68kg, a teraz biegam za dwójką i mam prawie 72kg ;P@agatush
Na pewno wrócisz do swojej wagi i to bez żadnego problemu , jak zaczniesz wstawać w nocy do bobaska , a później będziesz biegać za nim po całym domu
Brak mi silnej woli, by zrzucić nadmiar tłuszczyku. A przydałoby się z 10kg Ale idą wakacje, to i więcej ruchu będzie ;-)
Funia90
@Paula lepiej sie nie zastanawiaj[emoji4]
@witch a tak w ogole to najelpiej jest sie mierzyc a nie wazyc[emoji4]waga nie do konca jest wyznacznikiem
Dokladnie jak jest cieplo to czlowiek wiwcej sie rusza[emoji4]
@agatush to bardzo fajne rozwiazanie,ja w razie czego tez mam taka opcje[emoji4]
Nie przemeczaj sie za bardzo[emoji4]
@katarina wlansie ostatnio superowalam Ci mutacje ze wzgledu na nadmiar kwasu,to jestem ciekawa co Ci wyjdzie.[emoji4]
A Ty sie juz starasz?
@witch a tak w ogole to najelpiej jest sie mierzyc a nie wazyc[emoji4]waga nie do konca jest wyznacznikiem
Dokladnie jak jest cieplo to czlowiek wiwcej sie rusza[emoji4]
@agatush to bardzo fajne rozwiazanie,ja w razie czego tez mam taka opcje[emoji4]
Nie przemeczaj sie za bardzo[emoji4]
@katarina wlansie ostatnio superowalam Ci mutacje ze wzgledu na nadmiar kwasu,to jestem ciekawa co Ci wyjdzie.[emoji4]
A Ty sie juz starasz?
reklama
Katarina91
Funia, widzimy sie tylko w weekendy wiec sprawa utrudniona, ale juz działaliśmy i teraz tez mamy zamiar, dzis mam 11 dc
Ostatnia edycja: