reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@agatush a jak te chlebki od nich?dobre sa?
Te slodycze na mnie patrza i mowia zjedz mnie[emoji16]no ale to przez@[emoji5]
Nie jem przeciez codziennie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@agatush a jak te chlebki od nich?dobre sa?
Te slodycze na mnie patrza i mowia zjedz mnie[emoji16]no ale to przez@[emoji5]
Nie jem przeciez codziennie[emoji4]

Ten chleb co Ci wysłałam smakuje jak bułka wrocławska - ja wypróbowałam wiele chlebów BG i uważam że ten jest najlepszy. Jedna uwaga - kruszy się :-p więc trzeba go kroić ostrożnie ;-)

@agatush to wyprobuje i zobaczymy[emoji4]
Teraz bedzie coraz wiecej takich piekarni.
Od wrzesnia rusza u nas w drugiej piekarni produkcja,wlasnie ja przebudowuja[emoji4]
A Ty pracujesz czy jestes juz na zwolnieniu?

@agatush to wyprobuje i zobaczymy[emoji4]
Teraz bedzie coraz wiecej takich piekarni.
Od wrzesnia rusza u nas w drugiej piekarni produkcja,wlasnie ja przebudowuja[emoji4]
A Ty pracujesz czy jestes juz na zwolnieniu?

Ja jestem od połowy lutego na zwolnieniu, ale pracuje zdalnie z domu ;-) tyle ile mogę i ile potrzeba ;-)

Funia zamówiłam sobie ten zestaw z test dna z kato, wole mieć pewność. A APTT i ddimery tez mam w normie, ale cos czuje ze tez mam mutacje mthfr ze względu na ten podwyższony kwas foliowy bo wczesniej brałam zwykły i podejrzewam ze sie nie wchłaniał...

@agatush
Na pewno wrócisz do swojej wagi i to bez żadnego problemu , jak zaczniesz wstawać w nocy do bobaska , a później będziesz biegać za nim po całym domu :D :)
Szkoda tylko że u mnie się nie sprawdziło. Po porodach miałam 68kg, a teraz biegam za dwójką i mam prawie 72kg ;P
Brak mi silnej woli, by zrzucić nadmiar tłuszczyku. A przydałoby się z 10kg :) Ale idą wakacje, to i więcej ruchu będzie ;-)

@Paula lepiej sie nie zastanawiaj[emoji4]
@witch a tak w ogole to najelpiej jest sie mierzyc a nie wazyc[emoji4]waga nie do konca jest wyznacznikiem
Dokladnie jak jest cieplo to czlowiek wiwcej sie rusza[emoji4]

@agatush to bardzo fajne rozwiazanie,ja w razie czego tez mam taka opcje[emoji4]
Nie przemeczaj sie za bardzo[emoji4]

@katarina wlansie ostatnio superowalam Ci mutacje ze wzgledu na nadmiar kwasu,to jestem ciekawa co Ci wyjdzie.[emoji4]
A Ty sie juz starasz?

reklama
Funia, widzimy sie tylko w weekendy wiec sprawa utrudniona, ale juz działaliśmy i teraz tez mamy zamiar, dzis mam 11 dc

Ostatnia edycja:
Do góry