reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mifi cudo!! Gratulacje i zeby wszystko bylo dobrze!!!
Evelyn ja po pierwszym okresie nic nie bolalo maz happy :):)
Anetamaniak zrob kilka badan kochana dla spokoju w razie nast ciazy a zajsc mysle ze bedzie szybko:):)
Ktos pytal na podtrzymanie oczywiscie!! Nie zaszkodzi luteina lub duphaston a tylko pomoze lepiej sie zagniezdzic dzidzi:):)

@mififi gratulacje kochana[emoji7]w koncu dziewczyny odczarowujecie forum[emoji5]
Dawno nie bylo nowej brzuchatki[emoji4]
@zanetaa pokazuj swoj tescik[emoji4]

@Bananowiec po pierwszym poronieniu dostalismy swiatelko po pierwszej@[emoji4]teraz jestem na dniach przed druga (po drugim poronieniu) i jeszcze nie wiem czy bedziemy dzialac,choc taki byl plan bo czekam na wyniki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wiem czy jest się z czego cieszyć jeden mi wyszedł pozytywny. Wieczorem robiłam 2 i już nie wyszedł. Zrobię jutro kolejny. Do @5 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 testy najlepiej z samego rana , mi ostatnio tez tak pokazywało rano bladziutka wieczorem pusto ale z każdym dniem była ciemniejsza :) no i najpewniej w dniu @ , chociaż wiem , ze to czekanie to masakra . Do @ masz jeszcze kawałek więc musisz uzbroić się w cierpliwość :*
@funia26 to startujecie w tym cyklu czy następnym ? :)

@Roxie ja to wiecej bede wiedziala w poniedzialek jak gin sie wypowie odnosnie progesteronu[emoji4]poki co zwiekszylam sobie sama ta dawke tak jak nafoczka robila i dalej podplamiam ale mniej.
Wiec hmm jak powie zeby nie ryzykowac to odpuszcze[emoji4]
Zapytam go tez o clo,ostatnio mi przepusal w styczniu jak nie moglam zjasc ale wtedy raz ,ze sie nie chcialam na to decydowac a dwa ,ze i tak zaszlam[emoji4]
Natomist teraz mysle wziac bo podobno jajeczka sa po tym lepsze a przy niskim progesteronie moga byc kiepskie.
A dwa ,ze wszystko tez zalezy od reszty wynikow ,ktorych jeszcze nie ma:/
Czyli jednym slowem obie jestesmy jeszcze w kropce[emoji4]

Po pierwszej starcie mialam wieksze parcie ,tersz mam obawy i ciagle mi sie sni ,ze ronie[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@funia26 mi się i tak pewnie przeciągnie aż do tego czerwca poza tym dręczą mnie dodatkowo myśli czy teraz też uda się tak szybko :< boje się tak samo , niby bym chciała juz nie czekać i wg , ale też nie chce ryzykować ;/ pogadam z moim ginem po badaniu z resztą sam mówił , że wszystko powie i da mi leki , jakbym zaszła to żebym miała od razu . Trzęsie mnie na samą myśl o tym badaniu ;/
Jeezu dobrze ,że mi się nie śni współczuję dodatkowy stres :< ale ja mam za to odwrotnie że urodzę i dają mi na ręce ale to pewnie dlatego ,ze ciągle o tym myślę ;/ szkoda że to tylko sen ...

@mfifi04 testy najlepiej z samego rana , mi ostatnio tez tak pokazywało rano bladziutka wieczorem pusto ale z każdym dniem była ciemniejsza :) no i najpewniej w dniu @ , chociaż wiem , ze to czekanie to masakra . Do @ masz jeszcze kawałek więc musisz uzbroić się w cierpliwość :*
@funia26 to startujecie w tym cyklu czy następnym ? :)
Wiem strasznie niecierpliwa jestem już bym chciała wiedzieć co się dzieje;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry