reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkich.
Niestety muszę dołączyć do grona mam aniołków :( termin porodu miałam na 1 listopad, w wielki czwartek na rutynowej wizycie okazalo sie ze serduszko mojego 11 tygodniowego dziecka przestalo bic :( w tej ciazy czulam sie wspaniale, a to byla zwykla wizyta na ktorej przezylam szok, tym bardziej ze na wcześniejszej wizycie widziałam jak serduszko bije ;(
Święta byly koszmarem. W srode zglosilam sie do szpitala na wywolanie poronienia (dalej czulam sie dobrze, żadnego krwawir ani boli). Dostalam 3 tabletki dopochwowe, lekko zaczelam plamic a wieczorem zrobili mi zabieg lyzeczkowania. Balam sie bardzo ale maz byl przy mnie przez caly czas. Wczoraj zostalam wypisana do domu. Teraz muszę dojść do siebie fizycznie i psychicznie. Mam corke, ktora w lipcu skonczy 2 lata i dla niej musze byc silna. Choc psychicznie czuje się wrakiem :(
Lekarz zalecil odczekac pol roku z kolejna ciążą - dla mnie to wieczność.
Ale sie rozpisalam :) ale chyba potrzebuje wygadać sie komuś, kto juz przez to przeszedl. Prosze o wsparcie :)
Kochana bardzo mi przykro [emoji20] przytulam wirtualnie [emoji8] potrzebujesz trochę czasu żeby się z tym 'oswoic'. Ale sloneczko niedlugo się do nas uśmiechnie [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@margotka dzieki bardzo[emoji5]po weekendzie zakupuje[emoji16]

@Bananowiec witaj przykro mi ,ze i Ciebie to spotkalo.[emoji20]
Potrzebujesz teraz czasu.
U nas mozesz sie wygadac[emoji5]
Pocieszajace u Ciebie jest to ,ze masz coreczka wiec na pewno nastepna ciaza bedzie zdrowa[emoji5]
Przesylam buziaczki[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam wszystkich.
Niestety muszę dołączyć do grona mam aniołków :( termin porodu miałam na 1 listopad, w wielki czwartek na rutynowej wizycie okazalo sie ze serduszko mojego 11 tygodniowego dziecka przestalo bic :( w tej ciazy czulam sie wspaniale, a to byla zwykla wizyta na ktorej przezylam szok, tym bardziej ze na wcześniejszej wizycie widziałam jak serduszko bije ;(
Święta byly koszmarem. W srode zglosilam sie do szpitala na wywolanie poronienia (dalej czulam sie dobrze, żadnego krwawir ani boli). Dostalam 3 tabletki dopochwowe, lekko zaczelam plamic a wieczorem zrobili mi zabieg lyzeczkowania. Balam sie bardzo ale maz byl przy mnie przez caly czas. Wczoraj zostalam wypisana do domu. Teraz muszę dojść do siebie fizycznie i psychicznie. Mam corke, ktora w lipcu skonczy 2 lata i dla niej musze byc silna. Choc psychicznie czuje się wrakiem :(
Lekarz zalecil odczekac pol roku z kolejna ciążą - dla mnie to wieczność.
Ale sie rozpisalam :) ale chyba potrzebuje wygadać sie komuś, kto juz przez to przeszedl. Prosze o wsparcie :)
Witaj Kochana. Wiem co czujesz bo 17 marca miałam zabieg. Szybko dostalam miesiączkę i mogę się starać od tego cyklu ponieważ wszystko jest dobrze. Myślę że pół roku to troszkę przesada. Ale na spokojnie 2 cykle odczekaj. No i oczywiście kontrola po zabiegu, będziesz wiedzieć jak wygląda sytuacja. Tez mam córkę ale to nie powoduje że nasze straty są mniej bolesne. Teraz jest ciężko. U mnie przełomem było przestanie krwawienia po zabiegu. Teraz następny przełom to okres i słowa mojej Lekarki. Wiem ze czujesz ze świat Ci się wali i uwierz ze będzie z każdym dniem lepiej. Jak będziesz czegoś potrzebować to pisz! Ściskam mocno!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@margotka wiem tylko ,ze do owu[emoji4]mozesz wrzucic foto opakowania?bo tez chce kupuc?albo podaj nazwe dokladna[emoji4]

@zaneta w zwiazku z ostatnimi przezyciami gratulacje zloze po wyniku bety,ale juz zacieram raczki[emoji4]
Kreska nie zniknie tak szybko[emoji6]moze poczakaj do jutra i sprawdz czy ciemnieje,a w srode pojdziesz na bete?
Ciaza kochana jak ma byc to na pewno nie ucieknie[emoji5]
Wszystkiego dobrego i duzo spokoju[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Już sama się nie mogę doczekać, mam nadzieję że rym razem to nie żarty :frown:

@funia26 bardzo bym chciała już podziałać w tym cyklu , ale no za tydzień będę wiedzieć czy jest szansa czy nie ...
@Zaaaneta 3mam kciuki :* ale zazwyczaj 2 kreski nie biorą się od tak ;p dawaj znać ! :)
@Bananowiec przykro mi :< nie wiem czemu tak się dzieje tyle kobiet traci swoje fasolki , to takie niesprawiedliwe , wg w głowie się nie mieści :< możesz pisać do nas smutki , przeszłyśmy też swoje także znamy to uczucie ... wspieramy się wzajemnie . Musisz teraz dać sobie czas , poukładać sobie wszystko ... chociaż to nie mija wraca ciągle , ale masz córeczkę więc dla niej musisz mieć siłe , jak widzisz większość z nas nie ma takiego szczęścia przy sobie ...ciągle walczymy żeby ktoś powiedział do nas '' mamo '' . 3 maj się kochana będzie dobrze :*

1492779758-aaaaaa.jpeg
Co o tym sądzicie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry