reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie. Nie wytrzymałam i napisałam do mojej Lekarki czy aby na pewno mogę się starać w tym cyklu i tak mam zielone światło. Wg starych szkół lekarskich powinnam zaczekać ale międzynarodowe wytyczne mówią ze jeśli ten pierwszy okres jest normalny to można się starać od nowego cyklu. Torbiel jeśli jest to niczemu nie przeszkadza a endometrium się odbuduje. I ogólnie cieszy się zdarzyło okres jednak przyszedł normalnie bo to znaczy ze organizm ogarnął się szybciej niż przewidywała. Wiec będziemy działać ale nie zamierzam skupiać się na tym. Żadnego wyliczania ani nic w tym stylu. Jestem pełna optymizmu :)

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Kurcze u mnie dzis 22 dc i znow plamie mimo brania lutki echh... oreintujecie sie moze czy ta luteina pod jezyk jest tez w wiekszej dawce ?ja mam 50mg.
A moze powinnam zaczac brac dopochwowa,kurcze musze pogadac w poniedzialek z ginem.
Tak liczylam na to,ze nie bede plamic a tu du.... chyba nawet jak inne badania beda dobre to odpuscimy starania [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba nie ma pod język 100 ale ja brałam 2x50. Niestety lutka dowcipna lubi podrażnic. Funia głowa do góry.

Hej dziewczyny dawno mnie nie było pewnie jest mnóstwo nowych kobietek dlatego zapalam światełko dla Aniołkow (*).
U mnie coraz lepiej już chyba to gorsze samopoczucie minęło ostatnio Wiktor był przeziebiony ale już przeszło mu .

Ja dostałam zaproszenie na komunie i na wesele także imprezki się szykują :)

No i nadal ćwiczę po małej przerwie a po świętach oczywiście kg na plusie; )

Mam nadzieję że o mnie troszkę pamiętacie buziaki i do napisania :*
Hej Mamcia. Ja tez miałam przerwę w ćwiczeniach a to sprzątanie a to pieczenie ale wracam do gry :) trzeba wrócić do pracy z klasą :)

Witajcie. Nie wytrzymałam i napisałam do mojej Lekarki czy aby na pewno mogę się starać w tym cyklu i tak mam zielone światło. Wg starych szkół lekarskich powinnam zaczekać ale międzynarodowe wytyczne mówią ze jeśli ten pierwszy okres jest normalny to można się starać od nowego cyklu. Torbiel jeśli jest to niczemu nie przeszkadza a endometrium się odbuduje. I ogólnie cieszy się zdarzyło okres jednak przyszedł normalnie bo to znaczy ze organizm ogarnął się szybciej niż przewidywała. Wiec będziemy działać ale nie zamierzam skupiać się na tym. Żadnego wyliczania ani nic w tym stylu. Jestem pełna optymizmu :)

Margotko super wiadomość! My tez zaczynamy starania w tym cyklu.
Miałaś normalna miesiączkę po poronieniu? Moja jakby trochę bardziej obfita niż zwykle chociaż raczej niebolesna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Margotko super wiadomość! My tez zaczynamy starania w tym cyklu.
Miałaś normalna miesiączkę po poronieniu? Moja jakby trochę bardziej obfita niż zwykle chociaż raczej niebolesna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina no właśnie tak. Ciut bardziej ale lekarka pisała ze źle by bylo jakbym tylko plamiła. Wiec moim zdaniem jest ok. Przyszła w 31 dc przy 28 dniowych cyklach wiec naprawdę nie mam się czego przyczepić. Dzis 4 dc. I Tobie i sobie życzę żeby to była ostatnia @ w tym roku [emoji4]

Margotka i katarina powodzenia i szybkiego zafasolkowania:):)
Ja narazie robie badania dzis byly aptt tsh ft3 ft4 wszystko na nfz do endi ide prywatnie 11 maja wyniki juz mam chyba dobre
Margotko mysle o zmianie lekarza 9 maja ide do koteckiego stary szpital a koncem maja do dzierwy mam nsdzieje ze ktirys mi podejdzie:) jaki jest ten dzierwa?

Super wieści kochana [emoji5] trzymam kciuki za owocny cykl. Jakieś badania robiłaś?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka i katarina powodzenia i szybkiego zafasolkowania:):)
Ja narazie robie badania dzis byly aptt tsh ft3 ft4 wszystko na nfz do endi ide prywatnie 11 maja wyniki juz mam chyba dobre
Margotko mysle o zmianie lekarza 9 maja ide do koteckiego stary szpital a koncem maja do dzierwy mam nsdzieje ze ktirys mi podejdzie:) jaki jest ten dzierwa?
Dzierwa jest bardzo miły, wszystko tłumaczy, nie ma problemów z wystawieniem skierowan na badania. Ogólnie bardzo fajny lekarz.

reklama
Super wieści kochana [emoji5] trzymam kciuki za owocny cykl. Jakieś badania robiłaś?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie robiłam i raczej w tym cyklu zrobię sama z siebie progesteron w okolicach 20 dc. 19 dc mam wizytę wiec dopytam czy coś robić czy nie. Na razie wrzucam na luz.

Do góry