@misia zdecydowanie przyda Wam sie odpoczynek,tym bardziej ,ze pewnie w domu sa zaleglosci po nieobecnosci[emoji4]
Bylam dzis u endo(znalazalam jeszcze innego szybciej i przede wszystkim taniej niz w lux medzie)
I powiedzial,ze nie bedziemy tego leczyc bo tarczyca zachowuje prawdilowe funkcje.
W ciazy mam czesciej badac tsh i ft4.
Na usg obraz prawidlowy,w jednym miejscu bylo cos ,nie guzek na ok 3mm*3mm.
Powiedzial tez ,ze nie sadzi aby tarczyca byla przyczyna moich niepowodzen.
Takze narazie postapie wg jego zaleceń a dalej zobaczymy[emoji4]
Chcialam dzis zamowic ta wit d ktora Roxie polecilas,no i jak zadzwonilam na infolinie to okazalo sie ,ze nie moge zakupic bo nie jestem klubowieczem,Pani dala mi numer do innej Pani ktora miala mi powiedziec jak sie nim stac . Babka odbrala(ok 9 rano) i powiedziala mi ,ze spi jeszcze i teraz mi nie powie[emoji12]
Takze zrezygnowalam i pojade do superpharm,tam tez widzialam d+k+magnez[emoji4]
Wczoraj dostalismy wyniki nasienia,jakbyscie widzialy mojego M jak chodzil obrosniety w piorka ,ze ma jak to ujal nasienie pierwszej klasy.
Wyniki oczywiscie skonsultowal z wujekiem google wiec nie wiem na ile to prawda ale niech mu bedzie[emoji16]
Wiem ,ze temat witamin przewijal sie juz ladne kilka razy wlacznie z linkami .
Przejrzalam teraz 50 stron forum dwa razy[emoji4]aby znalezc te linki i nie udalo mi sie[emoji20]
I o tyle o ile bez problemu znalazlam na allegro kwas foliowy z solgaru to nie bardzo wiem czy patrze na dobre wit b6 bo tam pisze ,ze nie mozna brac ich w ciazy,tych b12 w ogole nie potarfie znalezc[emoji58]
I tutaj mam prosbe do Ciebie @Roxie[emoji4]czy w wolnej chwili mozesz wrzucic to raz jeszcze ?przepraszam najmocniej ale na prawde szukalam[emoji58]nie wiem tez czy kupowalyscie ten kwas w dawce 400 czy 800 bo tylko takie znalzlam.
Bede wdzieczna [emoji5]
@gabrika rano zapomnialam dodac ,ze beta ladnie spada[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom