Gabrika to dobrze,ze wszystko wraca do normy.Ja sie nie znam,ale po dwoch poronieniach,ktore zakonczyly sie zabiegiem,bralam tylko antybiotyk.Ale przyznaje,ze Twoj przypadek-przepraszam za to slowo,byl troche inny.Ty sama aplikowalas sobie tabletki i bylas w domu,prawda?Czy w tym czasie mialas robione usg,czy ktos to kontrolowal?
reklama
gabrika
Fanka BB :)
Gabrika to dobrze,ze wszystko wraca do normy.Ja sie nie znam,ale po dwoch poronieniach,ktore zakonczyly sie zabiegiem,bralam tylko antybiotyk.Ale przyznaje,ze Twoj przypadek-przepraszam za to slowo,byl troche inny.Ty sama aplikowalas sobie tabletki i bylas w domu,prawda?Czy w tym czasie mialas robione usg,czy ktos to kontrolowal?
Jaki antybiotyk bralas? Na co?
Tak zgadza sie... mialam 2 kontrole w szpitalu i kazda z usg. Dzisiaj lekarz potwierdzil ze wszystko sie oczyscilo ale leki mam brac jeszcze przez tydzien.
Zmeczona juz jestem tym wszystkim
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MisiaMonisia
Funia zaległości w domu nie było Maz potrafi na szczęście zadbać o porządek. Na bieżąco nawet robił pranie.
A ja w końcu się normalnie wyspałam
Miłego dnia dziewczynki :*
A ja w końcu się normalnie wyspałam
Miłego dnia dziewczynki :*
Funia90
@zosiak dobrze ,ze z Twoja tarczyca tez w porzadku[emoji5]a co z tymi szczepieniami?bedziecie teraz dzialac czy odpuszczacie tak jak pisalas?
U mnie mija dzis 6 tygodni wiec juz za pozno[emoji19]
@Katarina91 badalam myhfr i czekam na wyniki jeszcze [emoji4]
Wiesz co ja nie wiem czemu tak pisze na tych stronach z tymi witaminami,mysle ,ze najlpiej bedzie zapytac lekarza,ale dziewczyny kontynuowaly (chyba) ich branie w ciazy.[emoji4]
@gabrika ja po poronieniu farmakologicznym bralam juz tylko antybiotyk przez 5 dni.
Kazali brac po to aby nie doszlo do zakazenia,profilaktycznie.
A np po zabiegu nie dostalam ,ale to byl inny szpital.
@misia to masz zlotego Meza ,moj do pralki nie podchodzi bo jeszcze by go pogryzla.
W ogole jakbym wrocila po takim czasie do domu to mialabym z tydzien sprzatania ,niestety juz tyle lat probuje cos zmienic ale ciezko jak nauczyli go w domu ,ze nic nie trzeba robic bo od tego sa kobiety.
Dodam ,ze mieszkamy razem 6 lat takze juz bedzie ciezko[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie mija dzis 6 tygodni wiec juz za pozno[emoji19]
@Katarina91 badalam myhfr i czekam na wyniki jeszcze [emoji4]
Wiesz co ja nie wiem czemu tak pisze na tych stronach z tymi witaminami,mysle ,ze najlpiej bedzie zapytac lekarza,ale dziewczyny kontynuowaly (chyba) ich branie w ciazy.[emoji4]
@gabrika ja po poronieniu farmakologicznym bralam juz tylko antybiotyk przez 5 dni.
Kazali brac po to aby nie doszlo do zakazenia,profilaktycznie.
A np po zabiegu nie dostalam ,ale to byl inny szpital.
@misia to masz zlotego Meza ,moj do pralki nie podchodzi bo jeszcze by go pogryzla.
W ogole jakbym wrocila po takim czasie do domu to mialabym z tydzien sprzatania ,niestety juz tyle lat probuje cos zmienic ale ciezko jak nauczyli go w domu ,ze nic nie trzeba robic bo od tego sa kobiety.
Dodam ,ze mieszkamy razem 6 lat takze juz bedzie ciezko[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Misia Taki mąż to skarb! A jak Nikoś się czuje?
Funia - ja już zaraz 7 lat po ślubie, a mieszkamy razem jeszcze dłużej i mój w domu też prawie nic nie robi, ale nie mogę powiedzieć, żeby się obijał.
A jak się mają brzuchatki?
@angelstw A co u Was słychać? Ja starszy brat na siostrę reaguje?
Funia - ja już zaraz 7 lat po ślubie, a mieszkamy razem jeszcze dłużej i mój w domu też prawie nic nie robi, ale nie mogę powiedzieć, żeby się obijał.
A jak się mają brzuchatki?
@angelstw A co u Was słychać? Ja starszy brat na siostrę reaguje?
roxie123
@funia26
hej
Odnośnie M , dla nich to trochę krępujące i lepiej w ich obecności nikomu nie mówić ;p mój się dopiero swojej mamie przyznał jak miał dobre wyniki , ze on też się badał
Teraz czekamy na wynik z Twoich mutacji
@MisiaMonisia cieszę się że już w domku , maluszek chociaz pewnie jeszcze osłabiony szybciej stanie na nogi :* dobrze ,że mężulek się postarał za to masz chwilę odpoczynku
@gabrika ja tez nic nie brałam oprócz antybiotyku , miałam go tylko po to aby nie pojawił się stan zapalny
@zosiak właśnie jak Twoje nastawienie ? jak się czujesz wg ? :*
Własnie mamunie z brzusiami pokażcie Wasze groszki :* na pewno macie foto z usg
Odebrałam dzisiaj wyniki z homocysteiny i kwasu foliowego , które robiłam tydzień temu i tak niby norma jest ale czy musze zbić jeszcze tą homocysteine aby móc się starać ? Wyniki :
HOMOCYSTEINA : 10,8 NORMY 3.7 - 13.9
KWAS FOLIOWY : 21.98 NORMY OD 5,3 W GÓRĘ
hej
Odnośnie M , dla nich to trochę krępujące i lepiej w ich obecności nikomu nie mówić ;p mój się dopiero swojej mamie przyznał jak miał dobre wyniki , ze on też się badał
@MisiaMonisia cieszę się że już w domku , maluszek chociaz pewnie jeszcze osłabiony szybciej stanie na nogi :* dobrze ,że mężulek się postarał za to masz chwilę odpoczynku
@gabrika ja tez nic nie brałam oprócz antybiotyku , miałam go tylko po to aby nie pojawił się stan zapalny
Odebrałam dzisiaj wyniki z homocysteiny i kwasu foliowego , które robiłam tydzień temu i tak niby norma jest ale czy musze zbić jeszcze tą homocysteine aby móc się starać ? Wyniki :
agatush
Moderatorka
Homocysteine masz za wysoka Kochana. Przy staraniach powinna być około 7 !!! :-*@funia26
hej
reklama
roxie123
@agatush dzięki za info :* sprawdzę za 2 miesiące bo nie sądzę , żebyśmy wcześniej coś działali teraz czeka mnie @ później histeroskopia ,która nie wiadomo czy coś pokaże czy nie więc i tak trzeba czekać , ale cóż lepiej poczekać brać te witaminki będzie wtedy 3 miesiące , zrobię znowu badania i będę pewna , że od siebie nie zawaliłam . A żeby to nie szło w górę , to cały czas trzeba przyjmować ten kwas foliowy ? Nie wiem w ciąży zwiększa się dawkę czy nie ? teraz biorę solgara folian 400 raz dziennie i lekarz powiedział ,że wystarczy