Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 hej [emoji4]myslam o Tobie[emoji4]
Mi tez ucieka dzien za dniem.Dzis bylam na budowie,musialam sprzatac ulice chyba z 200 metrow po tym jak wyjechala od nas kopara[emoji15]malutki trening byl,az mam odciski na rekach od miotly ufff...
W ogole czas do polowy maja mam bardzo intentysywnie zaplanowany,az do slubu przyjaciolki wiec moze po tym weselu odpoczne[emoji4]
Wiem ,ze boisz sie wizyty,dokladnie znam to uczucie,ta niepewnosc jest dobijajaca no i miejmy nadzieje,ze lekarz bedzie wiedzial jak Cie prowadzic.
Ja jestem juz troszke zrezygnowana na dzien dzisiejszy.
A jak sie maja staraczki @Zanetkaa i @calineczka co u Was nie odzywacie sie?
@Katherine jak u Was?jak malutki i nereczka ? W porzadku?
@Nusia ja bede badac tarczyce mimo ,ze teh mialam dobre i niestety nie dostalam na nfz bo lekarz uznal ,ze nie ma takiej potrzeby.
Robie: tsh,ft3,ft4,atpo,anty tg to jest wszystko.
Na te bardziej zaawansowane moze chyba dac skierowanie tylko endokrynolog.
Co do reszty nie podpowiem,bo nie wiem[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez ucieka dzien za dniem.Dzis bylam na budowie,musialam sprzatac ulice chyba z 200 metrow po tym jak wyjechala od nas kopara[emoji15]malutki trening byl,az mam odciski na rekach od miotly ufff...
W ogole czas do polowy maja mam bardzo intentysywnie zaplanowany,az do slubu przyjaciolki wiec moze po tym weselu odpoczne[emoji4]
Wiem ,ze boisz sie wizyty,dokladnie znam to uczucie,ta niepewnosc jest dobijajaca no i miejmy nadzieje,ze lekarz bedzie wiedzial jak Cie prowadzic.
Ja jestem juz troszke zrezygnowana na dzien dzisiejszy.
A jak sie maja staraczki @Zanetkaa i @calineczka co u Was nie odzywacie sie?
@Katherine jak u Was?jak malutki i nereczka ? W porzadku?
@Nusia ja bede badac tarczyce mimo ,ze teh mialam dobre i niestety nie dostalam na nfz bo lekarz uznal ,ze nie ma takiej potrzeby.
Robie: tsh,ft3,ft4,atpo,anty tg to jest wszystko.
Na te bardziej zaawansowane moze chyba dac skierowanie tylko endokrynolog.
Co do reszty nie podpowiem,bo nie wiem[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom