reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzisiaj zrobilam badania beta juz spadlo do 98 ale mam dalej stan zapalny pecherza. Na dodatek nie potrafie zniesc widoku mojego meza prowokuje go do klotni po prostu nie chce go widziec boje sie ze moje malzenstwo sie rozpadnie za duzo tych kryzysow.

reklama
Wiecie co...wkurzyłam sie...wygarnełam lekarzowi co myśle a co ! akurat nie miałam nastroju i jemu sie dostało...bo ja mu pisze jaka sytuacja i wg a ten zeby sie samemu nie badac bo to zbędne tracenie pieniedzy zeby nie słuchac koleżanek z forum ;p nie wiem po czym się domyslił ale ok ...to mu wygarnełam ze gdybysmy sie nie badały na własna reke to bysmy sie nigdy nic nie dowiedziały bo każdy tylko zbywa i każe próbowac dalej a tak mozna w nieskonczonosc i ze to my przechodzimy przez cąłe cierpienie i nam robią zabiegi po których później jeszcze większe problemy są...gdybym sama nie zrobiła tych badań nie wiedziałabym że mój organizm nie przyswaja zwykłych witamin i wg i duzo by pisać ale oberwało mu sie . Na koncu napisał ze rozumie i ze wspołczuje ze tak sie stało i zebym przyjechała to zastosujemy odpowiednie leczenie i zeby na razie w ciaze nie zachodzic < to akurat wiem sama > wrrrrrrrrrr mówie Wam jestem wsciekła człowiek sie sam bada traci kase żeby sie czegoś dowiedzieć a on Ci jeszcze powie po co no szlak moze człowieka trafić inaczej nie powiem... jeszcze mi mówi o histeroskopi ja mu na to ze nikt nie bedzie we mnie grzebał bo dla mnie to zbędne badanie najpierw niech mnie zaczna leczyc pod kątem problemu a ie wymyślają ... zachodze bez problemu przyklei sie bez problemu a ze sie nie rozwinie to juz jakas inna przyczyna no ...moim zdaniem to ta mutacja bo nawet wczesniej nikt mi acardu w ciazy nie dał...

No a mi właśnie kazał tak brać ;/ jeju juz nie wiem do jakiego lekarza mam chodzić , po co mi każe brac cos co sie nie przyswaja napisałam mu to w smsie i chyba go zagiełam...

@hajmal no ja mam tą jedną niby lepszą wersje heh mutacji ;p ale i tak dobiło mnie to już wg...
trochę mi naopowiadały dziewczyny na innym wątku o witaminach metylowych , mam nadzieje że tym razem ktoś o mnie zadba i uda się mieć zdrowego dzidziusia ...
Zobacz na Allegro Metafolin firmy Solgar bodajże, tez mam zamiar kupić

Roxie nie wiem czy Cie pytalam ile masz lat? Nie denerwuj sie wiem ze chcesz sie starac juz ale czasami taki proces leczenia moze potrwac 2 lata nie mamy na to wplywu. Mowilas ze dom budujecie moze bardziej na tym sie skup tylko sie nie zlosc na mnie ja tez jestem klebkiem nerwow po przejsciach. O dobrego lekarza naprawde jest ciezko napewno jesli chodzisz do niego musisz mu zaufac powinien wiedziec co robi czekaj cierpliwie. Slyszalam ze kobiety jezdza do innych miast do lekarzy to musi byc bardzo dobry lekarz ktory sie zajmuje bezplodnoscia poronieniami poczytaj opinie napewno znajdziesz dobrego Jeszcze o tych ziolach mam pytanie co to bierzesz teraz?

Roxie nie wiem czy Cie pytalam ile masz lat? Nie denerwuj sie wiem ze chcesz sie starac juz ale czasami taki proces leczenia moze potrwac 2 lata nie mamy na to wplywu. Mowilas ze dom budujecie moze bardziej na tym sie skup tylko sie nie zlosc na mnie ja tez jestem klebkiem nerwow po przejsciach. O dobrego lekarza naprawde jest ciezko napewno jesli chodzisz do niego musisz mu zaufac powinien wiedziec co robi czekaj cierpliwie. Slyszalam ze kobiety jezdza do innych miast do lekarzy to musi byc bardzo dobry lekarz ktory sie zajmuje bezplodnoscia poronieniami poczytaj opinie napewno znajdziesz dobrego Jeszcze o tych ziolach mam pytanie co to bierzesz teraz?
Zosiak dokladnie. Ja jezdzilam.do innego miasta. Pol dnia mi schodzilo na drodze ale warto bylo. Niestety większość ginow u ktorych bylam i jak mowilam.jakie mialam.badania robilo duze oczy pomruczalo pod nosem i.na tym.koniec...

Dzisiaj zrobilam badania beta juz spadlo do 98 ale mam dalej stan zapalny pecherza. Na dodatek nie potrafie zniesc widoku mojego meza prowokuje go do klotni po prostu nie chce go widziec boje sie ze moje malzenstwo sie rozpadnie za duzo tych kryzysow.

Nie wmawiaj sobie takich rzeczy. W każdym małżeństwie są kłótnie i niepowodzenia. Przeprowadź sama ze sobą wewnętrzną rozmowę ( dlaczego właściwie za wszelką cenę szukasz powodów do kłótni ) jak już będziesz gotowa to porozmawiaj z mężem o tym co Cię boli lub z czym masz problem, co Cię denerwuje w jego zachowaniu.
Rozmowa ale tylko szczera i bez krzyków potrafi być najlepszym rozwiązaniem. Kłótnią i krzykiem do niczego nie dojdziesz.
Życzę Ci, abyś doszła do porozumienia z mężem :tak:

Hona w głownej mierze miałam na myśli to, że dzieci rodzą, że ciąże donoszą bez niczego. A Ty, ja i cała reszta dziewczyn z grupy ( a takich kobiet jak my jest masa ) dbamy o siebie i co?
Gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie?

Ostatnia edycja:
@zosiak mam 25 lat ... i po prostu juz mnie nerwy ponoszą bo wszyscy mądrzy których to nie dotyczy , lekarze tez niby kompetentni a nie wiedzą czasami co ja do nich mówie ;/ jezdze do lekarza 50km ode mnie niby ma b.dobre opinie ale kurde też nie jest cudotwórcą a ja już nie mam siły :< po zioła miałam jechać jutro ale straciłam wene do tego bo i tak skoro wszystko jest ok a akurat geny do dupy to co mi zioła pomogą i nie bede tracic pieniędzy bo i tak musze zainwestowac teraz w witaminy metylowe .
O i to tak... teraz jestem na wszystko anty ... i odechciewa mi się wg z kimkolwiek gadać bo nie wiem u kogo szukać pomocy już ...a wystarczyłoby dobre słowo cień nadziei :< aż ciekawa jestem co mi powie na wizycie weźmie 180zł i rozłozy rece pewnie

reklama
Do góry