Katarina91
Fanka BB :)
Mi właśnie podskoczyło z 1,5 do 1,9... umówiłam się do endokrynologa, ale muszę czekać 2 miesiące! (prywatnie)....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kwiatuszku, z tym, ze ja raczej nie mam Hashimoto, na wydrukach od endokrynologa mam subkliniczna niedoczynnosc tarczycy, a anty-tpo i anty-tg mam niskie.Jest tyle nowych aniolkowych mam, ze juz nie.ogarniam.
Katarina ja mam Hashimoto. Nie bralam w ciąży jodu. Chociaz endokrynolog mi go przepisala. Po prostu pamietam jak poszlam do najlepszego gina w Krakowie po pierwszym poronieniu, bo nie chcialam.zeby sytuacja sie powtorzyla i on mo wtedy zakazal brac jod. I tak robilam w ciąży z Adamem i Oliwia. Poza tym i tak.dostarczalam jod z pożywienia wiec tyle wystarczylo. Witaminy dla kobiet w ciazy bez jodu to elevit pronatal.
Ja.Wam.napisze tak z wlasnego doswiadczenia. Szukajcie najlepszych ginekologow ktorzy Wami pokieruja a jak Wam.powoedza ze dwa poronienia to nic, to uciekajcie z gabinetu. Ja dziekuje Bogu ze po pierwszym poronieniu poszlam do dobrego gina. Mam dzieki niemu Oliwie. Potem stwierdzilam ze pojde juz na.nfz do siebie do.miasta... efekt? Kolejne Dwa poronienia. Potem zostalam skierowana przez Nafoczke do gina. I mam cudownego 2mc synka. I wiecue co? Podziwam Was za odwage. Ja gdybym nie miala jeszcze dzieci i ronila chyba bym zwariowala. Oczywiscie zaden lekarz Wam nie zagwarantuje, ze sie uda.
Zycze Wam zebyscie znalazly osoby ktore Wami pokieruja i slicznych dzieciaczkow :*