reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Nusia123 witaj wśród nas :* bardzo mi przykro :< jak widzisz jest nas tutaj mnóstwo i każda z nas zadaje to samo pytanie dlaczego ? :< na pewne rzeczy nie mamy wpływu niestety , swoje musimy przecierpieć ... ale słońce zaświeciło do Ciebie już 2 razy więc zaświeci znowu kochana :*
...u mnie na razie tylko czarne chmury :<
ps. @nafoczka nas tutaj uczyła żeby nie pisać posta pod postem tylko edytować bo tak jest przejrzyściej czytać :)
@Kwiatuszekk23 aha być może przy tej chorobie jest inaczej :) ale przy niedoczynności tabletki to podstawa ja biore letrox na codzien 70 a w ciąży zwiększam do 100 , nie wiem czemu ale u mnie w ciąży koszmar z tarczycą i tak idzie do góry i tak ;/

Dziewczyny mutacje wynik ujemy czynnik V leiden :) teraz czekam jeszcze na ostatnie MTHFR

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was
Bylam u mamus sierpniowycg :( niestety w ost dzien 16 tyg pojechalam po malutkim kolejnym plamieniu do szpitala i serduszko juz nie bilo... 4 dni distawalam cytotek i musialam urodzic moja kruszynke moja (chyba tak czulam) coreczke maz byl przy mnie najwiekszy koszmar w moim zyciu.. A z okna widzialam oddzial nowiridkow szczesliwe mamy karmily i calowaly dzieci:(:( dlaczego??
Dzieki Bogu mam juz dwoje synka4.5 i corke 3 jak wrocilam do domu pytaly jak dzidzius? Przyjmiecie mnie??
Witaj kochana bardzo mi przykro z powodu Twojej straty:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was
Bylam u mamus sierpniowycg :( niestety w ost dzien 16 tyg pojechalam po malutkim kolejnym plamieniu do szpitala i serduszko juz nie bilo... 4 dni distawalam cytotek i musialam urodzic moja kruszynke moja (chyba tak czulam) coreczke maz byl przy mnie najwiekszy koszmar w moim zyciu.. A z okna widzialam oddzial nowiridkow szczesliwe mamy karmily i calowaly dzieci:(:( dlaczego??
Dzieki Bogu mam juz dwoje synka4.5 i corke 3 jak wrocilam do domu pytaly jak dzidzius? Przyjmiecie mnie??
Bardzo mi przykro, że i Ty musiałaś przez to przejść [*]. Teraz jest ciężko, boli, wiem. Ale nie warto tracić nadziei. Kiedyś Twój aniołek do Ciebie wróci w ziemskiej postaci. Pozdrawiam.

@Nusia123 ja też byłam na sierpniówkach, u mnie skończyło się w 10tyg, też serduszko przestało bić. W 13 stycznia miałam łyżeczkowanie, 19 lutego dostałam miesiączkę, a ja 19 marca zobaczyłam na teście drugą kreskę. Po pierwszej naturalnej miesiączce byliśmy na wizycie u ginekologa i po usg stwierdził, że wszystko ok i można się starać. Teraz jestem w 5tyg2 wczorajszy wynik hcg 5080 więc może będzie dobrze..
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( już w 16 tyg człowiek myśli, że jest bezpieczny a tu taka tragedia :(

@Nusia123 ja też byłam na sierpniówkach, u mnie skończyło się w 10tyg, też serduszko przestało bić. W 13 stycznia miałam łyżeczkowanie, 19 lutego dostałam miesiączkę, a ja 19 marca zobaczyłam na teście drugą kreskę. Po pierwszej naturalnej miesiączce byliśmy na wizycie u ginekologa i po usg stwierdził, że wszystko ok i można się starać. Teraz jestem w 5tyg2 wczorajszy wynik hcg 5080 więc może będzie dobrze..
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( już w 16 tyg człowiek myśli, że jest bezpieczny a tu taka tragedia :(
Mi po zabiegu kazali czekać 3 miesiące.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nusia tak mi przykro. Ja tez poronilam w 16 tc w zeszlym roku 1 lipca. Tylko moj maluszek żył a ja nic nie moglam zrobic zeby przestac rodzic. Wiem jakie to trudne. Bo sama jeszcze sie nie pogodzilam. Pozwolili mi sie starac po 3@ ale tez poronilam bo serduszko nie zabilo. Po tym ostatnim poronieniu lekarz kazal sie starac po 1@.
Teraz wiem jak wazne jest porobienie badan. Trzymaj sie, mam nadzieje ze uda Ci sie i bedziesz miala maluszka

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje wszystkim serdecznie!!! To takie trudne.. Jestescie wspaniale:)
Pamietam cie digital girl ja niestety czest odrobine plamilam eh mialam luteine i nospe forte nie pomoglo
Robilas jakies badania po? Masz jakues dzieci? Polecam branie luteiny nue zaszkidzi utrzymuje wczesna ciaze:) trzymam kciuki z calego serca musi byc dobrze i zobaczysz kruszynke za 8 muesiecy:)

Nusia tak mi przykro. Ja tez poronilam w 16 tc w zeszlym roku 1 lipca. Tylko moj maluszek żył a ja nic nie moglam zrobic zeby przestac rodzic. Wiem jakie to trudne. Bo sama jeszcze sie nie pogodzilam. Pozwolili mi sie starac po 3@ ale tez poronilam bo serduszko nie zabilo. Po tym ostatnim poronieniu lekarz kazal sie starac po 1@.
Teraz wiem jak wazne jest porobienie badan. Trzymaj sie, mam nadzieje ze uda Ci sie i bedziesz miala maluszka

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O kochana tez wiele przeszlas :*:* hmm a robilas badania genetyczne?podobno wiekszosc poronien jest tym wywolana bede trzymac za ciebie kciuki zeby sie udalo
I midlic za nas wszystkie :*:*

kariotypu nie robiłam, robiłam trombofilie, kariotyp odpuściłam bo synek miał przepuklinę wiec to wada genetyczna.

trzymaj sie jakoś, z czasem bedzie lżej

reklama
Do góry