reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj dziewczyny nie mam już siły ... musimy przejść specjalistyczne badania jaka jest przyczyna ze bez problemu zachodze a nie moge donosić :(

reklama
Calineczka o której Ty chodzisz do pracy??

My z mężem bijemy wszystko na głowę... :-) po ślubie 5, ale razem 17! :-D Jesteśmy razem dłużej, niż osobno ;-)

Jak idę na rano to na 6 z tym, że muszę dojechać jeszcze ;) o 5 mam tramwaj :errr:

Dziewczyny nie wiem co mam myśleć o tym plamieniu, Raz plamienie jest brązowe raz w kolorze krwi i tak na zmianę..

Ostatnia edycja:
Calineczka to masakra! Latem pewnie jest łatwiej, ale zimą... Kiedyś miałam pacjenta, który pracował w masarni i chodził do pracy na 3 rano (albo raczej w nocy?!) I jak siedział u mnie na fotelu o 16 to zasypiał.

Jestem po wizycie
Dzdziolka zyje ale jest dopiero 7t0d a wg om mam 8t2d a bylam na monitoringu i wiem kiedy owu byla wiec lekarz powiedzial ,ze za dwa tyg zobaczymy jak dzidzia sie rozwija ,nie wiadomo czy to cos niepokojacego[emoji19]
Krwaiak dalej widoczny niestety na usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia data owu nie ma tu nic wspólnego z terminami wiec bądź dobrej myśli.
...stało się :( już po wszystkim...okazal sie pechezyk bez zarodka beta prawie nie urosła ; ( znowu to samo...
Roxie bardzo nam wszystkim przykro. Trzymaj się mała. Wiem ze to nie pocieszenie ale lepiej już teraz niż o każdy kolejny tydzień.. [*] ŚWIATEŁKO DO NIEBA

Roxie to rzeczywiscie o wiele za malo,nawet od tego poniedzilku byloby malo,ale jeszcze bylaby sznasa
Nie gniewaj sie na mnie ale moze lepiej,ze teraz poki nie widzialas serduszka
Mocno Cie tule [emoji20]
Ktora to byla ciaza?

Alza dziekuje,mam nadzieje,ze u mnie tez zakonczy sie to happy endem[emoji5]

Baslan oby,oby a Ty jak tam sie czujesz?wychodzi na to,ze jestesmy na podobnym etapie chyba

Roxi bardzo mi przykro.

Dziewczyny dzisiaj Pani dr kardiolog u której byłam z Alą jak zobaczyła kartę inf. Ali ze szpitala gdzie jest napisane, że to moja 4 ciąża a poród 1 powiedziała, że nieporozumieniem jest, że w PL nie wykonuje się badań genetycznych traconej ciąży i była zbulwersowana, że za wszystkie badania płaciłam.

Alza i to w Instytucie Matki Polki, ale to zasługa pracujących tam lekarzy między innymi Pani dr u której byliśmy :)

reklama
Calineczka to masakra! Latem pewnie jest łatwiej, ale zimą... Kiedyś miałam pacjenta, który pracował w masarni i chodził do pracy na 3 rano (albo raczej w nocy?!) I jak siedział u mnie na fotelu o 16 to zasypiał.
Alza ja tak pracowalam 4 lata. 3-12. Ale to byla moja najlepsza praca w zyciu, w poludnie juz po pracy i moglam sobie wszystko pozalatwiac. Ale bywaly dni ze faktycznie o 14 padalam na "drzemke" trwajaca az do nastepnej zmiany...

Roxie bardzo bardzo mi przykro. Moja beta z pierwszego poronienia byla 34 chyba i tez sie nie utrzymala :( nie zalamuj sie i nigdy ale to nigdy nie poddawaj!

Do góry