reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny. Niestety jutro czeka mnie zabieg luzeczkowania takze niesmialo do Was dolaczam choc jeszcze troche minie zanim zaczniemy sie starac a mamy zamiar po moim pierwszym okresie ale chetnie poszukam u Was wsparcia :)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Kasiu. Przykro mi że w takich okolicznościach musimy się poznawać. Tez jestem tu od niedawna. Zabieg miałam 20.01. Obecność na tej grupie pomaga. My wszystkie rozumiemy co teraz przezywasz.

reklama
Witaj Kasiu. Przykro mi że w takich okolicznościach musimy się poznawać. Tez jestem tu od niedawna. Zabieg miałam 20.01. Obecność na tej grupie pomaga. My wszystkie rozumiemy co teraz przezywasz.

Ja dołączyłam do grupy w tym tygodniu i bardzo mi pomaga ... mam gdzie wyładować swoje emocje :)
Dziewczyny jak myślice jutro 27 dc ...cykle teraz mam ok.27-28 chyba ze cos sie zmieni
... testować rano ? czy czekać jeszcze ???

Witam kochane; )

Witam nowe Aniolkowe mamy bardzo mi przykro z powodu waszych strat światełko dla Aniołkow (*).

Zostancie z nami .

U nas akcja nocnik trwa młody coraz częściej robi na nocniczek.

Uciekam już bo moje dziecko mówi do mnie mamo wyłącz ten telefon ;)potem wpadnę pozdrawiam.

No mi bardzo potrzebne wsparcie... Ciezko to przezywam... Myslalam ze bedzie latwiej bo niby sie przygotowywalam psychicznie i oba warianty bralam pod uwage ale do tego sie chyba nie da przygotowac ;(

One z opryszczką trzeba super uważać. Kaja może nie jest już niemowlaczkiem, ale i tak jest to bardzo niebezpieczne.
Co do ćwiczeń, to można paść ze śmiechu, jak ja to robię :-) Usypiam Stasia, znajduję zajęcie Olkowi no i odpalam. Gdzieś w 10-15 minucie skalpela Staś się budzi, jest śmiertelnie głodny, więc go karmię. Zaraz Olek ma jakiś wielki problem- idę przygasić zapały. Po takiej godzinnej przerwie mogę spokojnie skończyć ćwiczenia ;-) Do tego wczoraj zaczęłam robić dodatki, które Chodakowska wrzuca na fb i po raz pierwszy mam zakwasy. Ale po czym... Padniecie! Po pajacykach!

No mi bardzo potrzebne wsparcie... Ciezko to przezywam... Myslalam ze bedzie latwiej bo niby sie przygotowywalam psychicznie i oba warianty bralam pod uwage ale do tego sie chyba nie da przygotowac ;(

Kasiu niestety masz rację na to nie da się przygotować bo człowiek zawsze ma nadzieję. Miałam tak samo jak ty. Kilka tygodni zylam w takim stresie ze jak poszlam do lekarza, który stwierdził że serduszko już nie bije to plakalam. Z rozpaczy ale i z ulgi że ten koszmar się skończy. Ta niepewność wykańcza psychicznie. Płacz płacz i jeszcze raz płacz. To pomaga. Z czasem jest coraz lepiej ale zawsze będziesz czuła tą ranę w sercu.

Hajmal, Baslan GRATULUJĘ :-) :) i bardzo nudnych ciąż Wam życzę &&&&&&&&&&&&&&& ;-) ;)

Muszę sprawdzić jak z tym zanieczyszczeniem jest w zachodniopomorskim.... :confused::baffled: ale chyba lepiej niż na południu...

kwiatuszek, te pierwsze kupki podobno żrące i dlatego te odparzenia... Kaja też miała z tym problemy...

My po szczepieniu (wczoraj) i chyba ok. W nocy płakała sporo, ale myślę, że to z wrażenia bardziej, bo mieliśmy gości z koleżanką dla Kai do zabawy a dziewczyny szalały nieźle. Jestem przekonana, że przeżywała :rolleyes2: Poza tym żadnych gorączek, dziwnych zachowań itp. uufffff.....:rolleyes2: A mi wyskoczyła opryszczka :realmad: 2 lata miałam spokój i znowu... zaklejam plasterkami i staram się skarba mojego nie całować i twarzy do jej twarzy nie zbliżać... ale ciężkie to jest strasznie :sorry2:

calineczka, no jakby Ci tu powiedzieć.... zjadłam do końca paczkę pierników i właśnie opróżniam puszkę pringles.....:sorry: boooo, od jutra chcę wreszcie zacząć i nie mogę mieć nic w domu, żeby nie kusiło :-p:zawstydzona/y: mąż wyjechał dzisiaj, więc nie będzie mnie rozpraszał... Mam nadzieję, że wreszcie ten dzień będzie tym pierwszym dniem zdrowego trybu życia z nadzieją na pozbycie się kilku kg :-) :)
Życzę Ci tego z całego serca :)
Ja na przykład zjadłam dzisiaj całą paczkę kukurydzianych paluchów, 2 cukierki i drożdżówkę :D
Kalorii natłukłam do końca tygodnia :-D - jak to miło, że jutro już piąteczek :D
Jak ja to mówię - Nowy tydzień, nowe możliwości :D

reklama
Alza padlam jak opisalas twoje ćwiczenia hehehe; )ja dziś odpuścilam poszłam na zakupy z młodym potem kluchy przecierane robiłam i tak mi zeszło jutro obiecuję dam czadu :)

Kochane nowe Aniolkowe mamy powiem wam coś od siebie ja dwa lata po poronieniu nadal byłam rozbita szukałam przyczyn powodów mojej tragedII tak trafiłam tu i moje życie dzięki wątkowi nabrało innych barw to było w 2009 roku długo dojrzewalam do kolejnej próby ale z nadzieją zrobiłam to mimo poważnej choroby odważyłam się i nie żałuję moja historia jest dowodem na to że jeszcze wyjdzie słońce dla każdej z nas trzeba czasu by rany się zabliznily te w sercu ale teraz patrze na mojego urwiska i czasem owszem jestem zmęczona itd ale szczęśliwa moje małe serce właśnie zasnelo i patrzyłam tak na niego i dopiero teraz wiem co mnie ominelo poprzez poronienie i jestem bardzo szczęśliwa, że zaryzykowałam i mam mój mały cud i takich cudów Wam życzę z całego serca .

Do góry