reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Życzę Ci tego z całego serca :)
Ja na przykład zjadłam dzisiaj całą paczkę kukurydzianych paluchów, 2 cukierki i drożdżówkę :D
Kalorii natłukłam do końca tygodnia :-D - jak to miło, że jutro już piąteczek :D
Jak ja to mówię - Nowy tydzień, nowe możliwości :D

Grunt to dobre nastawienie :) pare kalori w tą czy w tamtą nie zaszkodzi hehe
Dzisiaj znowu zaplamiłam tylko raz śluz zabarwiony na brązowo zmierze jeszcze temp przed snem ale bolą mnie jajniki więc pewnie rano będzie @ chyba straciłam nadzieje :[ ...

reklama
One z opryszczką trzeba super uważać. Kaja może nie jest już niemowlaczkiem, ale i tak jest to bardzo niebezpieczne.
Co do ćwiczeń, to można paść ze śmiechu, jak ja to robię :-) Usypiam Stasia, znajduję zajęcie Olkowi no i odpalam. Gdzieś w 10-15 minucie skalpela Staś się budzi, jest śmiertelnie głodny, więc go karmię. Zaraz Olek ma jakiś wielki problem- idę przygasić zapały. Po takiej godzinnej przerwie mogę spokojnie skończyć ćwiczenia ;-) Do tego wczoraj zaczęłam robić dodatki, które Chodakowska wrzuca na fb i po raz pierwszy mam zakwasy. Ale po czym... Padniecie! Po pajacykach!

Eee to ja skakanych cwiczen unikam bo za bardzo mi bimbały klaskaja :D
Ps tez mam ćwiczenia (i sex) przerywany :D :D :D
Alza padlam jak opisalas twoje ćwiczenia hehehe; )ja dziś odpuścilam poszłam na zakupy z młodym potem kluchy przecierane robiłam i tak mi zeszło jutro obiecuję dam czadu :)

Kochane nowe Aniolkowe mamy powiem wam coś od siebie ja dwa lata po poronieniu nadal byłam rozbita szukałam przyczyn powodów mojej tragedII tak trafiłam tu i moje życie dzięki wątkowi nabrało innych barw to było w 2009 roku długo dojrzewalam do kolejnej próby ale z nadzieją zrobiłam to mimo poważnej choroby odważyłam się i nie żałuję moja historia jest dowodem na to że jeszcze wyjdzie słońce dla każdej z nas trzeba czasu by rany się zabliznily te w sercu ale teraz patrze na mojego urwiska i czasem owszem jestem zmęczona itd ale szczęśliwa moje małe serce właśnie zasnelo i patrzyłam tak na niego i dopiero teraz wiem co mnie ominelo poprzez poronienie i jestem bardzo szczęśliwa, że zaryzykowałam i mam mój mały cud i takich cudów Wam życzę z całego serca .
Pieknie to napisałaś. Tez mam takie odczucia. Postawiłam wszystko nabjedna karte pomimo 4 strat i ciągłego niedowierzania. Tylko raz poroniłam sama ale czyszczenie było. Pozostałe 3 razy ani bólu ani plamien ani nic... globulka i czekanie. Nie wierzyłam... albo inaczej... wierzyłam do samego końca ze to błąd...
Teraz mam swój cud. Uwielbiam gdy kp a on patrzy w moje oczy.. ♡♡♡
Zatem wierzcie ze uda się, jak nie tym to kolejnym razem :*

nafoczka dziękuję :)zawsze warto walczyć o swoje szczęście bo nagroda czeka ogromna gdzieś tam pozostaje brak tego utraconego aniołka, ale trzeba iść do przodu i nie poddawać się; )

Nie udało się... test negatywny :/ czuje że jak cos podniose to mnie zaleje jak nie dziś to jutro ... :[

Niestety na betę nie poszłam bo przyszla@... 8marca jestem umówiony do gin zrobię wszystkie badania i zobaczymy czy ze mną wszystko ok.

Współczuję Kochana mam tak samo... troche się podłamałam ale spodziewałam się w myślach że się od razu nie uda bo to była pierwsza próba od zabiegu...

roxie znam ten ból też jak miałam negatyw to się zasmucilam a potem podeszłam do tego na lajcie i pyk ciąża; )uda się zobaczysz.

Dziewczyny będzie dobrze zobaczycie. Chciałam wam tylko powiedziec ze u mnie w cyklu ciążowym nie było żadnych najmniejszych objawów, dopiero ok 6tc coś się pojawiło wiec brak objawów to dobry objaw :) a doszukiwanie się ich niestety rozczarowuje często choć ja też tak robiłam ;)

reklama
Mamcia mam taką nadzieję teraz już niech się dzieje co chce ...
Od rana chodze w podpasce jak głupia i @ nie ma dalej pff
Idę robić sernik :D zapcham się kaloriami i będzie mi lepiej a co :D

Do góry