reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

roxie, na forum jest powiedzenie "póki @ nie ma, jest nadzieja" :)

Dziewczyny chciałabym Was prosić o radę... moja Mania nie chce myć ząbków - od jakiegoś czasu robiłyśmy to na przymus, a teraz w ogóle nie chce mi dać włożyć szczoteczki do buzi - jak "myje" sama, to tylko wyssie pastę do zębów (elmex) i tyle byłoby jej mycia. A kiedyś mogłam jej szorować i szorować - krócej, dłużej - ale dawała radę...teraz klops :( prośby, groźby, zabawianie i inne pierdy działały do czasu, teraz naprawdę nic...
Jakiś rady, pomysły?

reklama
Dziewczyny chciałabym Was prosić o radę... moja Mania nie chce myć ząbków - od jakiegoś czasu robiłyśmy to na przymus, a teraz w ogóle nie chce mi dać włożyć szczoteczki do buzi - jak "myje" sama, to tylko wyssie pastę do zębów (elmex) i tyle byłoby jej mycia. A kiedyś mogłam jej szorować i szorować - krócej, dłużej - ale dawała radę...teraz klops :( prośby, groźby, zabawianie i inne pierdy działały do czasu, teraz naprawdę nic...
Jakiś rady, pomysły?
Ja mojemu 7 latkowi juz nawet za mycie dawałam, i tak nie pomogło

mam wynik bety 835 ten ze środy 384

Hajmal To idealny przyrost!

MashaFre A próbowałaś sposobu: Mania umyje ząbki mamie, a potem mama Mani? Dajesz jej szczoteczkę i dumna "myje" Twoje zęby, a potem działasz ty. U mnie to czasem działało. A może zmień pastę na inną, która jej będzie bardziej smakowała?

Masha gdzieś czytałam że podobno poprzez zabawe można próbować np. na czas myć wspólnie z dzieckiem i kto dłużej wytrzyma ;p nie wiem jak to w praktyce wychodzi :D
Hajmal gratki , fajnie że beta rośnie :)

Masha my też myjemy razem. Zresztą wiele rzeczy razem robimy np jedzenie a potem jemy. Mój młody np nie lubi myć przy umywalce i myje czasem przy wannie albo WC

Grunt to dobre nastawienie :) pare kalori w tą czy w tamtą nie zaszkodzi hehe
Dzisiaj znowu zaplamiłam tylko raz śluz zabarwiony na brązowo zmierze jeszcze temp przed snem ale bolą mnie jajniki więc pewnie rano będzie @ chyba straciłam nadzieje :[ ...

Dopóki nie ma @ to trzeba mieć nadzieję :) życzę Ci wytrwałości :*

reklama
Do góry