reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

roxie, na forum jest powiedzenie "póki @ nie ma, jest nadzieja" :)

Dziewczyny chciałabym Was prosić o radę... moja Mania nie chce myć ząbków - od jakiegoś czasu robiłyśmy to na przymus, a teraz w ogóle nie chce mi dać włożyć szczoteczki do buzi - jak "myje" sama, to tylko wyssie pastę do zębów (elmex) i tyle byłoby jej mycia. A kiedyś mogłam jej szorować i szorować - krócej, dłużej - ale dawała radę...teraz klops :( prośby, groźby, zabawianie i inne pierdy działały do czasu, teraz naprawdę nic...
Jakiś rady, pomysły?

reklama
Dziewczyny chciałabym Was prosić o radę... moja Mania nie chce myć ząbków - od jakiegoś czasu robiłyśmy to na przymus, a teraz w ogóle nie chce mi dać włożyć szczoteczki do buzi - jak "myje" sama, to tylko wyssie pastę do zębów (elmex) i tyle byłoby jej mycia. A kiedyś mogłam jej szorować i szorować - krócej, dłużej - ale dawała radę...teraz klops :( prośby, groźby, zabawianie i inne pierdy działały do czasu, teraz naprawdę nic...
Jakiś rady, pomysły?
Ja mojemu 7 latkowi juz nawet za mycie dawałam, i tak nie pomogło

mam wynik bety 835 ten ze środy 384

Hajmal To idealny przyrost!

MashaFre A próbowałaś sposobu: Mania umyje ząbki mamie, a potem mama Mani? Dajesz jej szczoteczkę i dumna "myje" Twoje zęby, a potem działasz ty. U mnie to czasem działało. A może zmień pastę na inną, która jej będzie bardziej smakowała?

Masha gdzieś czytałam że podobno poprzez zabawe można próbować np. na czas myć wspólnie z dzieckiem i kto dłużej wytrzyma ;p nie wiem jak to w praktyce wychodzi :D
Hajmal gratki , fajnie że beta rośnie :)

Masha my też myjemy razem. Zresztą wiele rzeczy razem robimy np jedzenie a potem jemy. Mój młody np nie lubi myć przy umywalce i myje czasem przy wannie albo WC

Grunt to dobre nastawienie :) pare kalori w tą czy w tamtą nie zaszkodzi hehe
Dzisiaj znowu zaplamiłam tylko raz śluz zabarwiony na brązowo zmierze jeszcze temp przed snem ale bolą mnie jajniki więc pewnie rano będzie @ chyba straciłam nadzieje :[ ...

Dopóki nie ma @ to trzeba mieć nadzieję :) życzę Ci wytrwałości :*

reklama
Do góry