agatush
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki ♡Hej przepraszam,ze nie napisalam ,ale pozno wrocilam
Jest pecherzyk 6 mm
Plamienie jest i nie wiadomo skad,jak tak dalej pojdzie lub bedzie gorzej to polozy mnie na oddzial na obesrwacje
Teraz nic tylko czekac,ale jak juz pewnie wiecie po sobie latwo nie jest [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Alza tu są fajne ćwiczeniaFunia leżenie w szpitalu nie jest takie złe... Jak przyjdą fajne babki na salę, to czas leci, że hej :-) Będzie dobrze &&&&&&
U mnie ostatnio zajob jak nie wiem. Za tydzień robimy chrzciny Stacha. Ambitnie postanowiłam sama zrobić tort... Generalnie to nie byłby problem, gdyby nie liczba gości... Wiele razy robiłam torty, ogólnie kocham piec, ale ten rozmiar przytłacza mnie na samą myśl. Zakupiłam specjalnie dużą blachę, ledwo się do piekarnika zamieściła. Biszkopt już zrobiłam, na szczęście wyrósł ponad moje oczekiwania :-) Zamroziłam i czeka na swoją kolej. Najwięcej pracy będzie w piątek o sobotę. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję...
U lekarza było dobrze. Oczka są, jakie są, mieszczą się w granicy normy. Poza tym Staszek jest cięższy o kilogram od tej wagi, którą powinien mieć... Martwiłam się, że za wolno się rozwija, bo Olek w jego wieku robił już wiele innych rzeczy, ale okazało się, że to Olek jest wyjątkowym okazem a Staś jest po prostu normalny ;-)
Olek pokochał żłobek. Nie chce wychodzić, jak po niego przychodzimy. Standardowo rano przed wyjściem są sceny, ale to chyba normalne, bo z kąpielą mamy codziennie to samo (najpierw nie można go wołami zaciągnąć do łazienki a później jest ryk, jak chcę go wytrzeć). Bardzo mnie to cieszy :-) Zwłaszcza, że skoczył bardzo w rozwoju :-)
Jak tam u Ciebie Kat?
Mamcia wrzuć coś motywującego :-) jeszcze tydzień do chrztu, muszę się zmusić do ulepszenia brzucha :-)
Ale jest pecherzyk :-) super!!! Kiedy teraz na kolejne usg idziesz? Trzymam mocno kciuki!!!!Hej przepraszam,ze nie napisalam ,ale pozno wrocilam
Jest pecherzyk 6 mm
Plamienie jest i nie wiadomo skad,jak tak dalej pojdzie lub bedzie gorzej to polozy mnie na oddzial na obesrwacje
Teraz nic tylko czekac,ale jak juz pewnie wiecie po sobie latwo nie jest [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom