reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mamcia zazdroszcze cwiczen
Ja to od sierpnia nie cwicze[emoji20]po poronieniu mialam sie ruszyc ,ale jakos ciagle mi sie nie chcialo a teraz to wiekszosc czasu musze lezec [emoji20]mam nadzieje,ze z dzidzia bedzie w zamian dobrze

A tak z innej beczki,mam problem z tradzikiem i z bliznami po nim,moze ktoras z Was miala podobny problem i stosowala cos dozwolengo w ciazy co cudownie pomoglo,do dermatologa nie ide bo bez sensu wydaje mi sie,wiekszosc lekow jest zakazana w ciazy a ja juz patrzec na moje fioletowe blizny nie moge[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

funia26 ja teraz zakupiłam coś z La Roche Posay,też mam problemy ze skórą.. :/ Używam od dwóch tygodni i cera taka jakby gładsza, nazywa się Effaclar Duo ale niestety nie wiem jak jest w przypadku ciąży... musisz poczytać :)
co do wizyty u dermatologa, myślę że coś jednak może doradzi? :) chyba retinoidy są zakazane, ale nie wiem czy wszystkie kremy je zawierają...

funia26 ja teraz zakupiłam coś z La Roche Posay,też mam problemy ze skórą.. :/ Używam od dwóch tygodni i cera taka jakby gładsza, nazywa się Effaclar Duo ale niestety nie wiem jak jest w przypadku ciąży... musisz poczytać :)
co do wizyty u dermatologa, myślę że coś jednak może doradzi? :) chyba retinoidy są zakazane, ale nie wiem czy wszystkie kremy je zawierają...

Masha z la rosche uzywalam effaclar duo,ale w ciazy chyba go nie mozna, z reszta mnie niewiele pomogl[emoji20]uzywam tez ich zelu do mycia,plynu micelarnego i toniku takze full zestaw
Zastanowie sie nad wizyta u dermatologa,moze rzeczywiscie cos pomoze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Funia ja plamiłam prawie do 10 tyg. pomimo brania luteiny, potem się uspokoiło.

A u nas po rotarixie wróciły problemy z brzuszkiem i ulewanie. Wczoraj wieczorem znów był płacz i całą noc Ala się wierciła i miała straszne gazy. Mam nadzieję, że jej szybko przejdzie bo biedna bardzo się znów męczy. Dzisiaj miałyśmy kolejne usg bioderek i jest już wszystko ok, nie musimy więcej powtarzać.

Gloria jak się czujesz? Marcysia już zdrowa?

Funia ja też plamiłam z Olkiem a teraz ma ponad dwa lata :-D
Co do cery, to poczekaj spokojnie do 15 tc mniej więcej. Bardzo prawdopodobne, że Twoja cera będzie wyglądała lepiej niż kiedykolwiek ;-) Nie wspomnę o włosach ;-) Przynajmniej u mnie tak było w obu ciążach a problemy na twarzy nie wróciły do dzisiaj :-)

Misia nie mogę dodać zdjęcia, bo nie umiem zmniejszyć rozmiaru na telefonie :-( Zobacz na fb, zwłaszcza u mojego męża na profilu, on dużo wrzuca :-)

Mamcia muszę Ci podziękować! :-D Wybija 19 i mówię sobie "choćby skały srały..." i jakoś się trzymam, żeby nie jeść :-) Czasami Staś ma gastro, strasznie mnie wysysa. Wtedy jem jogurt naturalny przed snem, bo bym z głodu nie wyrobiła. Waga baaardzo powoli spada, ale lepiej wyglądam :-) No i mieszczę się w sukienkę z liceum :-D Brzuch jeszcze nie ten, ale Chodakowska nad tym pracuje :-)

Jutro idziemy ze Stachem do pediatry. Niedawno dużo ulewał. Teraz się uspokoiło (wiadomo jak to przed wizytą...) ale też ma jedno oczko mniejsze trochę, jakby obrzękniętą powiekę, ale też nie jest zaczerwieniona ani nic... Niedawno było wiele akcji dla Oliwki z siatkówczakiem (może słyszałyście, to ludzie z mojego miasta rodzinnego) i świruję już, co dolega Stasiowi...

reklama
Do góry