Funia90
Fanka BB :)
Funia ja też plamiłam z Olkiem a teraz ma ponad dwa lata
Co do cery, to poczekaj spokojnie do 15 tc mniej więcej. Bardzo prawdopodobne, że Twoja cera będzie wyglądała lepiej niż kiedykolwiek ;-) Nie wspomnę o włosach ;-) Przynajmniej u mnie tak było w obu ciążach a problemy na twarzy nie wróciły do dzisiaj :-)
Misia nie mogę dodać zdjęcia, bo nie umiem zmniejszyć rozmiaru na telefonie :-( Zobacz na fb, zwłaszcza u mojego męża na profilu, on dużo wrzuca :-)
Mamcia muszę Ci podziękować! Wybija 19 i mówię sobie "choćby skały srały..." i jakoś się trzymam, żeby nie jeść :-) Czasami Staś ma gastro, strasznie mnie wysysa. Wtedy jem jogurt naturalny przed snem, bo bym z głodu nie wyrobiła. Waga baaardzo powoli spada, ale lepiej wyglądam :-) No i mieszczę się w sukienkę z liceum Brzuch jeszcze nie ten, ale Chodakowska nad tym pracuje :-)
Jutro idziemy ze Stachem do pediatry. Niedawno dużo ulewał. Teraz się uspokoiło (wiadomo jak to przed wizytą...) ale też ma jedno oczko mniejsze trochę, jakby obrzękniętą powiekę, ale też nie jest zaczerwieniona ani nic... Niedawno było wiele akcji dla Oliwki z siatkówczakiem (może słyszałyście, to ludzie z mojego miasta rodzinnego) i świruję już, co dolega Stasiowi...
Kolejne pocieszenie odnosnie plamienia[emoji4]
Z cera zaczely mi sie klopoty po poronieniu wczesniej mialam jakies pojedyncze przypadki,zobaczymy ,mam nadzieje ,ze sie poprawi[emoji4]
Wytrwalosci w cwiczeniach zycze[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom