reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angelstw, GRATULUJĘ :-) :):-) :):-) :) KOLEJNY CUD :-) :):rofl2: ehhhh...................
Oby już tylko takie wieści tutaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Calineczka, szkoda :-( :( ale korzystajcie z przyjemności podczas boboseksów, bo jak dzidzia się pojawi będzie już brak siły i ochoty :-p;-) ;)

Hej dziewczynki :-) jak już wiecie Lilcia jest już u mojego boku [emoji1] przyszła na świat siłami natury wczoraj o 10:30 [emoji4] 3405g i 54cm. Jest kopią Jasia [emoji1] poród ekspres [emoji3] na porodówce bylam o 7:30 o 9:30 pełne rozwarcie i 10:30 tuliłam małą [emoji4] mieliśmy troszke problemow tuz po, bo łożysko nie chciało sie odkleic a jak już poszło to okazało się że blony plodowe sie postrzepily i zostaly w srodku dlatego musieli mnie wyczyścić [emoji52] to nie bylo miłe ale przeżyłam. Poród z pełną ochroną krocza, bez nacięcia, kilka delikatnych pęknięć na których mam po 1 szwie i ogólnie moge skakac jak młoda sarenka [emoji23] a oto i ona [emoji4] ta która sprawiła że osiągnelam pelnie szczęścia [emoji2]
1485150357-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekujemy za wszystkie kciuki, wsparcie i modlitwę [emoji2]

Angelstw Lili faktycznie wygląda jak Jaś! :-D Widzisz, może i dobrze, że wysłali Cię do domu. Taki ekspresowy poród, super! :-) Myślałam, że Stasia urodziłam szybko, ale Ty zdecydowanie mnie pobiłaś ;-) Ciekawe, co Jaś powie na siostrę... :-) Dużo zdrowia dla Was :-* I snu :-*

Hej dziewczynki :-) jak już wiecie Lilcia jest już u mojego boku [emoji1] przyszła na świat siłami natury wczoraj o 10:30 [emoji4] 3405g i 54cm. Jest kopią Jasia [emoji1] poród ekspres [emoji3] na porodówce bylam o 7:30 o 9:30 pełne rozwarcie i 10:30 tuliłam małą [emoji4] mieliśmy troszke problemow tuz po, bo łożysko nie chciało sie odkleic a jak już poszło to okazało się że blony plodowe sie postrzepily i zostaly w srodku dlatego musieli mnie wyczyścić [emoji52] to nie bylo miłe ale przeżyłam. Poród z pełną ochroną krocza, bez nacięcia, kilka delikatnych pęknięć na których mam po 1 szwie i ogólnie moge skakac jak młoda sarenka [emoji23] a oto i ona [emoji4] ta która sprawiła że osiągnelam pelnie szczęścia [emoji2]
1485150357-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekujemy za wszystkie kciuki, wsparcie i modlitwę [emoji2]
Jaka ona jest piękna!!!! GRATULACJE!!!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

angelstw, Mała jest przepiękna :) a poród rewelacja, daj Boże wszystkim Kobietom tak rodzić :)

Gratulacje :* wracajcie szybko do domku, niech Jasio pozna siostrzyczkę :)

Angelstw śliczna córeczka jak czytam takie posty to aż łezka się kręci ze komuś się udało gratuluję sZczęśliwego porodu ☺

Anglestw przesliczna coreczka[emoji5]

Agatush nawet dobrze,chociaz nie mam zadnych obajwow ,no ale moze za wczesnie,a nie pamietam kiedy wtedy mi sie zaczely[emoji4]
A Ty jak sie czujesz?jakies nowe objawy?kiedy idziesz zobaczyc serduszko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry