reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nafoczka Ja jestem zdania, że nie musi pić z butelki :) Skoro pije z kubeczka - to podawaj z kubeczka. Nie ma co męczyć dziecka i siebie :)
Witch ale jak ja ciągle słucham od tesciowej "bo go nie nauczylas" to mi się płakać chce a poza tym butelka chyba by było łatwiej bo lyzeczki to połowa nam się wylewa. Ja wiem ze on umie tylko leniuszek jest. No ale zobaczymy najwyżej będzie od razu z kubka pił :)
Nafoczka a ile mały ma miesięcy?

Magdalena my uzywamy lipikar z la roche na całe ciało, łącznie z buzią
Alza Wikus ma 7 mcy

Nie widzialam, nie czytałam ;) gdzie tego szukać? :)

Jeżeli dzidzia nie chce pić z butelki to nic na siłę ;) gorzej by było gdyby w ogóle nie piło, ale jeśli pije z kubka to w czym problem ? ;)
Calineczka jak klikniesz w mój NIK to tam mam pod nikiem link :)

Kwiatuszku to już? Czemu? Trzymam kciuki :*

nafoczka U Kwiatuszka to chyba już czas - będzie to już 38-39tc ;-)
Kwiatuszek Trzymam kciuki! Daj znać jak tylko dasz radę czy wszystko jest w porządku

Kwiatuszku, powodzenia! Czekamy na dobre wieści :)

Ja spędziłam kilka upojnych godzin na izbie przyjęć. Było bardzo wesoło, jak na dobrej imprezie :D Na koniec posłali mnie do domu i kazali skontrolować ilość wód płodowych za tydzień. Moja lekarka doliczyła się AFI 5, czyli na skraju, bo norma jest 5-20, oni w szpitalu się doliczyli AFI 8 i uznali, że nie ma powodów do paniki. Wód jest mało, ale tyle też wystarczy. Jedno co mnie zastanawia, pewnie co lekarz to opinia. W różnych wpisach na forach widzę, że sporo dziewczyn z AFI 8-9 lądowało na patologii ciąży. Ale może coś więcej lekarzy niepokoiło. W każdym razie na szczęście jestem w domu.

reklama
Do góry