reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nafoczka Ja jestem zdania, że nie musi pić z butelki :) Skoro pije z kubeczka - to podawaj z kubeczka. Nie ma co męczyć dziecka i siebie :)
Witch ale jak ja ciągle słucham od tesciowej "bo go nie nauczylas" to mi się płakać chce a poza tym butelka chyba by było łatwiej bo lyzeczki to połowa nam się wylewa. Ja wiem ze on umie tylko leniuszek jest. No ale zobaczymy najwyżej będzie od razu z kubka pił :)
Nafoczka a ile mały ma miesięcy?

Magdalena my uzywamy lipikar z la roche na całe ciało, łącznie z buzią
Alza Wikus ma 7 mcy

Nie widzialam, nie czytałam ;) gdzie tego szukać? :)

Jeżeli dzidzia nie chce pić z butelki to nic na siłę ;) gorzej by było gdyby w ogóle nie piło, ale jeśli pije z kubka to w czym problem ? ;)
Calineczka jak klikniesz w mój NIK to tam mam pod nikiem link :)

Kwiatuszku to już? Czemu? Trzymam kciuki :*

nafoczka U Kwiatuszka to chyba już czas - będzie to już 38-39tc ;-)
Kwiatuszek Trzymam kciuki! Daj znać jak tylko dasz radę czy wszystko jest w porządku

Kwiatuszku, powodzenia! Czekamy na dobre wieści :)

Ja spędziłam kilka upojnych godzin na izbie przyjęć. Było bardzo wesoło, jak na dobrej imprezie :D Na koniec posłali mnie do domu i kazali skontrolować ilość wód płodowych za tydzień. Moja lekarka doliczyła się AFI 5, czyli na skraju, bo norma jest 5-20, oni w szpitalu się doliczyli AFI 8 i uznali, że nie ma powodów do paniki. Wód jest mało, ale tyle też wystarczy. Jedno co mnie zastanawia, pewnie co lekarz to opinia. W różnych wpisach na forach widzę, że sporo dziewczyn z AFI 8-9 lądowało na patologii ciąży. Ale może coś więcej lekarzy niepokoiło. W każdym razie na szczęście jestem w domu.

reklama
Do góry