reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwiatuszku ogromne gratulacje :)

Nafoczka mój Nikos tez jest dzieckiem bezbutelkowym (i bezsmoczkowym).
Młody pil z niekapka, a w wieku 10 miesiecy nauczył się pić z bidonu ze slomka (tyle ze wodę, bo ja kp przez 20 miesiecy ;) )

reklama
Dziewczyny ja tak na szybko, bo padam na twarz. Cala noc nie spalam z wrażeniaa teraz zasypiam z tel w reku. Maly wazy 2,750 i ma 52cm. Zakochalam sie w nim po udzy. Nie moge dodac zdjecia. Bo za duzy format. Opowiem Wam.wszystko co i jak, jak dojde do Ciebie

Kochana gratulujemy ! :)
Mały na pewno śliczny :)
Ty odpoczywaj i nabieraj mocy, ściskam mocno ! :*

Zaaaneta co tam u Ciebie?
@ się pokazała czy nadal czekasz?

Asia669

MisiaMonisia
co u Ciebie? Jak mały?

Katherinne
Jak Ty się czujesz?
Zapewne nadal się denerwujesz co ? :(

Magdalena26
Jak tam Ala? Zaczerwienienie zeszło czy nadal męczy małą? Wybrałaś jakiś krem?

gloria6 Mamuśka jak tam u Ciebie? @ zapukała do Ciebie czy mija szerokim łukiem? :D
Jak Marcysia?
No i opowiadaj jak obrona? :)

MashaFre Jak u Was leczenie choroby idzie?

Wszystkim dziewczynom z forum życzę miłego dnia - buziaki :*

reklama
Zaaaneta co tam u Ciebie?
@ się pokazała czy nadal czekasz?

Asia669

MisiaMonisia
co u Ciebie? Jak mały?

Katherinne
Jak Ty się czujesz?
Zapewne nadal się denerwujesz co ? :(

Magdalena26
Jak tam Ala? Zaczerwienienie zeszło czy nadal męczy małą? Wybrałaś jakiś krem?

gloria6 Mamuśka jak tam u Ciebie? @ zapukała do Ciebie czy mija szerokim łukiem? :D
Jak Marcysia?
No i opowiadaj jak obrona? :)

MashaFre Jak u Was leczenie choroby idzie?

Wszystkim dziewczynom z forum życzę miłego dnia - buziaki :*

dzięki że pytasz :) wczoraj wieczorem była już tak zmęczona i padnięta, że nawet inhalować się dała... bylam z Nią jeszcze u pediatry bo niepokoi mnie nadal ten kaszel, na razie leczymy i siedzimy w domu :/ zobaczymy czy po weekendzie będzie lepiej czy nie... kaszel ma okropny, do tego zaczerwienione lewe ucho, gil po pachy i ogólnie złe samopoczucie... pilnuję tylko żeby piła bo o jedzeniu nie ma mowy, skubnie parę łyżeczek kaszki, wczoraj zjadła serek i trochę prince polo bo to słodycz, który uwielbia :) do noska maść majerankowa, do ucha kropelki, na kaszel kropelki sinecod czy jakoś tak i ogólnie na ucho jeszcze biseptol... podać jej lekarstwa to masakra ale dajemy radę, wyjątkowo się udaje :)

Do góry