reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szukacie nadziei i wiary, siły i motywacji?
Oto ona :)
Zobacz załącznik 792179
Smoczka to to nie weźmie za żadne skarby :D
Moj wysportowany Wikus. Zatem Mamcia gon mnie :) JA juz 58.5
Wow, super! Ja z ćwiczeniami startuje w lipcu, po połogu [emoji12] Już postanowione [emoji2]

Racja, podczas ćwiczeń wytwarzają się endorfiny. Człowiek ma wtedy więcej energii i lepszy humor. Do tego dochodzi zadowolenie z efektów.

reklama
Dziewczyny, ilość wód płodowych się nie poprawiła, lekarka mówi, że jej zdaniem to przedwcześnie starzejące się łożysko i musimy trzymać rękę na pulsie, bo może być potrzeba szybszego zakończenia ciąży. Jutro mam się stawić w szpitalu i zdecydują, co ze mną zrobić.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. A wy już 30 tydzień?

Myślałam że tylko mnie trzymali tak krótko. Mój chłopak ma podejrzenia co do tego ze tak szybko wyszłam bo twierdzi ze po takim zabiegu trzymają dłużej nie wiem jak z nim rozmawiać dodam że mamy kryzys od dawna i miałam nadzieję że dzidziuś coś zmieni ze zbliży nas do siebie ale stało się jak się stało...

Witch to ksiazkowo przybieralas[emoji4]

Kat trzymam kciuki[emoji4]

Monika tez bylam kilka godzin w szpitalu,godzine po zabiegu mnie wypuscili

Calineczka ,jak ja sie czuje,hmm generalnie objawow prawie brak ,ciagle mam plamienia ,chce byc dobrej mysli ale widomo martwie sie[emoji20]na pocztaku myslalam ,ze to impalntacyjne ale chyba nie [emoji20]narzie pozostalo mi czekac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lalunia wiem, że się stresujesz, ale na spokojnie. Dasz radę z fasolką. :tak:
Dodatkowy stres może tylko pogorszyć sprawę

Dziś mowię mojemy mężowi, że jutro jedziemy na betę jak nie dostane okresu a On mi pado, że się z tydzień poczeka i wtedy się zrobi bo organizm mógł się przestawić
( okres mam jutro dostać ) On chyba zwariowal :errr:

Dziewczyny, ilość wód płodowych się nie poprawiła, lekarka mówi, że jej zdaniem to przedwcześnie starzejące się łożysko i musimy trzymać rękę na pulsie, bo może być potrzeba szybszego zakończenia ciąży. Jutro mam się stawić w szpitalu i zdecydują, co ze mną zrobić.
Trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo !
Musi być dobrze, przecież innego wyjścia nie ma :)
Bo jak nie Wy to kto? :tak:

Myślałam że tylko mnie trzymali tak krótko. Mój chłopak ma podejrzenia co do tego ze tak szybko wyszłam bo twierdzi ze po takim zabiegu trzymają dłużej nie wiem jak z nim rozmawiać dodam że mamy kryzys od dawna i miałam nadzieję że dzidziuś coś zmieni ze zbliży nas do siebie ale stało się jak się stało...
Witaj,
Bardzo mi przykro, że dotknęło to również Ciebie.
Teraz nie trzymają w szpitalach nie wiadomo jak długo.

Dziecko nie jest do rozwiązywania problemów czy kryzysów w związku, Ono jest wyrazem miłości, która jest między dwojgiem dorosłych ludzi.
Pamiętaj o tym. :tak:

Monika, jeżeli mieliście kryzys w związku od dawna, to dzidziuś najprawdopodobniej by tylko go pogłębił. I byłby potem nieszczęśliwy. Na dzieci najlepiej się decydować, jak związek ma się dobrze, bo pierwsze miesiące to naprawdę niezła próba dla związku ;) Mnie po zabiegu wypuścili nazajutrz rano, a miałam robiony w nocy.

reklama
Dopiero w pon będę w miejscowości gdzie mogę zrobić betę... jutro rano zrobię test jak@ nie przyjdZie bo zawsze rano o 5 przybywala hehe.:cool2:
Dziś mam straszny dZień, pieką mnie piersi także albo na@ albo lekarz nic nie widział bo za wcześnie... myślisz Calineczka ze 9dpo mógł jeszcze nie widZieć?
A tobie radzę jak masz dość blisko, zrobić betę jak nie chce z tobą jechać to jedz sama hehe ;-) ;)

Do góry