Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Agatush super nasza brudna szara Łódź ja mieszkam na Bałutach a ty? Pod opieką jakiego lekarza jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha ja też Bałuty a jestem pod opieką dr Bas-Budeckiej.... Ale wizytę mam dopiero we wtorek :-( myślałam że będzie szybciej ale niestety :-/ muszę grzecznie czekaćAgatush super nasza brudna szara Łódź ja mieszkam na Bałutach a ty? Pod opieką jakiego lekarza jesteś?
Też się nad nią zastanawiałam, bo dużo dziewczyn ją poleca. Ale ostatecznie wybrałam prof. Kalinkę. Ona nadal pracuje w Madurowiczu? bo chyba widziałam ją w przychodni na dole gdzie robią usg jak leżałam przed porodem. Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&Hahaha ja też Bałuty a jestem pod opieką dr Bas-Budeckiej.... Ale wizytę mam dopiero we wtorek :-( myślałam że będzie szybciej ale niestety :-/ muszę grzecznie czekać
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ona już nie pracuje w Madurowiczu - ma tylko prywatną praktykę... No zobaczymy co i jak będzie :-)Gloria mi położna jak Ala miała troszkę na główce powiedziała abym smarowała balsamem Hipp bo akurat te kosmetyki mam dla niej, ale Ala nie ma prawie włosów [emoji14] więc smarowałam po kąpieli a potem czesałam.
Często układasz Marcysię na brzuszku, że się tak ładnie podnosi? Ja od tygodnia Ali nie odpuszczam i kilka razy dziennie jak ma dobry humor układam ją na brzuszku i co ja wyczyniam aby tylko wytrzymała jak najdłużej. I efekty są, ładnie już mi się podnosi i wytrzymuje coraz dłużej. Mam nadzieję, że polubi wreszcie leżeć na brzuszku.
Też się nad nią zastanawiałam, bo dużo dziewczyn ją poleca. Ale ostatecznie wybrałam prof. Kalinkę. Ona nadal pracuje w Madurowiczu? bo chyba widziałam ją w przychodni na dole gdzie robią usg jak leżałam przed porodem. Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&