reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katherinne mialy byc dzis,pani w przychodni,na moje pytanie,kiedy beda wyniki,powiedziala,chyba dzis.Ale to jest ta z tych"nieprzytomnych zyciowo,jak mowi moj wujek,wiec widze,zechyba jednak nie dzis,wyniki zawsze sprawdzam online,pewnie beda dopieeeero jutro.Myslisz,ze to malo ponad norme?Mi zrobilo sie goraco,jak to zobaczylam,ale ja kompletny laik w tych sprawach.A katar jeszcze tak zupelnie nie odpuscil.Mowisz,ze gdyby bylo cos nie tak,to CRP byloby duzo wyzsze?Boze,jakbym chciala w to wierzyc :yes:

reklama
Hona no tarczyca powoli się normuje, co do crp to zgadzam się z Kat, są tylko lekko podwyższone być może po ostatniej chorobie. Kciuki za resztę wyników, będzie dobrze:happy2:

Alza gratuluję :-) super, że szybko i sprawnie poszło. Stasiu witaj na świecie :-)

Gloria mój Michałek urodził się z wagą 4090 i długością 59 cm.

Hona crp masz nie wiele podwyższone wiec bez stresu :-) ja kiedyś miałam 180 jednostek przy normie chyba 5 (no to zależy od laboratorium). Wtedy miałam polipa w zatoce.

Magdalena trzymam kciuki żeby i u Ciebie poszło tak sprawnie jak u alzy.

Dziekuje dziewczyny,o Boze nomam nadzieje,ze tak bedzie w rzeczywistosci.

Alza kochana,ja wiem,ze Twoja glowa jest pochlonieta czym innym,i wcale sie nie dziwie :p ale ja juz zrobilam te badania,tylko czekam na wynik,czesc mam,dlatego znam CRP ;)

Nawet przy konkretnej infekcji bakteryjnej te wyniki w setki idą z tegob co kojarzę. Ten wynik to na moje oko drobny stan zapalny. A sama mówisz, że jeszcze trochę masz katar. Więc wdech, wydech i idź spać spokojnie :)

reklama
Alza GRATULACJE!!!! Maluch waży tyle samo co mój Oliś :-)

Dziewczyny odezwę się jutro bo padam na twarz, ostatni czas był bardzo intensywny ale staram się czytać co u Was!

Do góry