reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
Alza nie dziękuję bo nie chce zapeszyc chciałabym jeszcze z 4-6 kg zgubić i będzie gitara; ).tobie też na pewno uda się zrzucić nadmiar kg będę trzymać kciuki .
Kochane ja już obiad ugotowalam i odpoczywam coś mnie kolkazłapała i muszę polezec aż minie.
No i chce powitać nowe Aniolkowe mamusie które przybyły gdy mnie nie było zostancie z nami w grupie raźniej no i światełka dla waszych Aniołkow (*)(*)(*)(*) postaram się doczytac wieczorem.
Kochane ja już obiad ugotowalam i odpoczywam coś mnie kolkazłapała i muszę polezec aż minie.
No i chce powitać nowe Aniolkowe mamusie które przybyły gdy mnie nie było zostancie z nami w grupie raźniej no i światełka dla waszych Aniołkow (*)(*)(*)(*) postaram się doczytac wieczorem.
Olasec
Misia ja 3 tygodnie temu kupiłam medycznej firmy omron i jestem zadowolona. Michałek do twarzy nie pozwoli sobie maski przyłożyć ale ma tak silny wydmuch pary, że przykładam około 5-10 cm a nawet i 20 czasem i katar znikł zanim się dobrze rozwinął. Po 3 dniach ani śladu po katarku. Ja tez się inhalowalam i szybko mi przeszło. W naszym są 2 maski,dla dzieci i dorosłych, specjalny smoczek dla dzieci i jakieś końcówki do nosa czy coś.
Gloria - w koncu dotarlam do siostry. Wyslalam paczuszke. Nie spakowalam tych duzo wiekszych bo wiecej nie zdolalam upchnac ale to za jakis czas wysle druga bo tamte sa od 2 lat wzwyz wiec mam czas[emoji2] tylko meza wyslij na poczte, nie idz sama z wozkiem bo paczka jakos ponad 7kg wyszla.
U mnie szpital. Ja chora dzieci chore. Mlody najgorzej sie meczy. Zaliczylismy lekarza siostre i siedzimyw domu
U mnie szpital. Ja chora dzieci chore. Mlody najgorzej sie meczy. Zaliczylismy lekarza siostre i siedzimyw domu
MisiaMonisia
Kitki zdrowka życzę dla Was wszystkich.
U nas też szpital. Nikos chory, mąż też na L4 od dziś......czuję się jakbym miała dwójkę dzieci w domu
Pediatra dała nam syrop prawoslazowy.....a tam jest napisane ze nie stosować u dzieci poniżej 3 r.z. No i boję się go podać.
Dała też Pulneo od 2 r.z. .....ten podałam ale ciężko z przelknięciem bo jest gorzki.
We wtorek do kontroli. Chciałabym żeby Nikosiowi przeszlo bo w środę mamy kardiologa.....wiadomo że nie daj Boże jakby coś miał na oskrzelach to wizytę musimy odwołać.....anie chcialabym bo czekalismy pol roku.
U nas też szpital. Nikos chory, mąż też na L4 od dziś......czuję się jakbym miała dwójkę dzieci w domu
Pediatra dała nam syrop prawoslazowy.....a tam jest napisane ze nie stosować u dzieci poniżej 3 r.z. No i boję się go podać.
Dała też Pulneo od 2 r.z. .....ten podałam ale ciężko z przelknięciem bo jest gorzki.
We wtorek do kontroli. Chciałabym żeby Nikosiowi przeszlo bo w środę mamy kardiologa.....wiadomo że nie daj Boże jakby coś miał na oskrzelach to wizytę musimy odwołać.....anie chcialabym bo czekalismy pol roku.
gloria6
Kitki 7kg???o matko ale poszalalas! No super, nie masz pojecia jak bardzo sie.ciesze i jaka jestem wdzieczna, to dla nas ogromna pomoc ze przynajmniej na ubrankach zaoszczedze! Dostalismy poniadze od tesciow dla malej ale jutro pojda na ta operacje psa (500zl) wiec Wasza pomoc spadla nam z nieba
My dzis bylysmy na pierwszym dlugim spacerku, mala w domu sie darla jak ja ubieralam w czapke i kombinezon ale.jak tylko wyszlysmy na dwor to byla grzeczna i usnela wiec godzine pochodzilam po osiedlu.
Alza wiem jak sie.czujesz, ja moze jestem spiaca i zmeczona ale ciesze sie ze porod juz za nami i ze mala jest z nami trzymam kciuki oby Tobie i Magdzie szybko i sprawnie poszlo
Pozdrawiam wszystkie Aniolkowe mamusie
My dzis bylysmy na pierwszym dlugim spacerku, mala w domu sie darla jak ja ubieralam w czapke i kombinezon ale.jak tylko wyszlysmy na dwor to byla grzeczna i usnela wiec godzine pochodzilam po osiedlu.
Alza wiem jak sie.czujesz, ja moze jestem spiaca i zmeczona ale ciesze sie ze porod juz za nami i ze mala jest z nami trzymam kciuki oby Tobie i Magdzie szybko i sprawnie poszlo
Pozdrawiam wszystkie Aniolkowe mamusie
katherinne
MisiaMonisia, syrop prawoślazowy jest bez recepty, dlatego piszą, że od 3 lat. Poniżej tylko z zalecenia lekarza. My też zawsze dostajemy. To dobry lek, naturalny. Nie masz się czego obawiać.
MisiaMonisia
Kat dzieki. W takim razie będę podawać
reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Hej, ja już po wizycie.
Niestety mała nie przybrała na wadze więc w poniedziałek mam się stawić na IP. Zrobi mi dokładne badania i będzie decydował czy kończymy ciążę.
Ktg w normie, szyjka z rozwarciem na 1 cm. Pytałam czy mała po urodzeniu będzie w stanie sama funkcjonować to mi powiedział, że wszystko z małą ok jeżeli już to może przez chwilę się wygrzewać w inkubatorze bo może sama jeszcze nie trzymać ciepłoty ciała ze względu na to, że jest chudzielcem.
Alza więc w pn obie musimy sią stawić na porodówce
Gloria też bym już chciała aby mała była ze mną cała i zdrowa
Niestety mała nie przybrała na wadze więc w poniedziałek mam się stawić na IP. Zrobi mi dokładne badania i będzie decydował czy kończymy ciążę.
Ktg w normie, szyjka z rozwarciem na 1 cm. Pytałam czy mała po urodzeniu będzie w stanie sama funkcjonować to mi powiedział, że wszystko z małą ok jeżeli już to może przez chwilę się wygrzewać w inkubatorze bo może sama jeszcze nie trzymać ciepłoty ciała ze względu na to, że jest chudzielcem.
Alza więc w pn obie musimy sią stawić na porodówce
Gloria też bym już chciała aby mała była ze mną cała i zdrowa