reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzoł ja przy mutacji femibion i polocard brałam przed zajściem w ciążę, reszta leków od pozytywnego testu.

Alza mi stopy mieszczą się w jedną parę większych balerinek i trampki, obym urodziła przed przymrozkami :)

Ciekawe co u Glorii :)

reklama
Dziewczyny u mnie własnie koniec ciąży !!! Wszystko spłynęło jak po kaczce . Brzuch boli i krew jak w okresie ;( . Pozamiatane !!!

Znacie może w Polsce dobrych lekarzy od poronień zajmujących się wadami macicy .?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli bardzo mi przykro:sad: niestety nie pomogę z tym lekarzem
Dżoł to faktycznie miałaś wysoki progesteron, ale przynajmniej owu się całkiem potwierdziła:tak: Co do wizyty, to ja bym chyba przełożyła i załatwiła wszystko za jednym zamachem.

Alza kosz Mojżesza to co ala kołyska ;-) z racji ze u nas łóżeczko drewniane się w ogole nie sprawdziło to na poczatek Lilka wyląduje w takim koszu. Można sie z nim przemieszczac do woli po mieszkaniu. A później będzie w turystycznym po Jasiu ;-)
1474984729919.jpg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474984729919.jpg
    1474984729919.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 291
Ovli bardzo mi przykro :(

Dżoł też bym chyba poczekała na wyniki. Co ten lekarz Ci powie bez badań? Chyba, że coś jeszcze miał zrobić?

Angelstw fajny ten kosz :) Ile takie coś kosztuje?
Nawiasem mówiąc aż mnie trzęsie na widok różu... :) Ja nie wiem, jak będziemy mieli kiedyś córkę, to chyba będę musiała się przełamać... Chociaż dziewczynki chyba można ubierać w inne kolory tak,żeby było wiadomo, że to dziewczynka...

Ovli tak mi przykro Kochana :(
Echh..... :( Przytylam :*

Alza bo tak się przyjęło ze jak dziewczynka to różowe a chłopiec niebieskie.....tyle że ja Nikosiowi nie robiłam niebieskiej wyprawki.....przelamaliśmy z mężem stereotyp ;)
Pościel miał biało-Zielona i pomarańczową (w prezencie dostal niebieska), rozek do szpitala bialo-zielony, wanienka fioletowa, wózek zielono-czarny, ubranka kolorowe ale wiekszosc w bieli.
Czyli u nas zamiast niebieskiego królował zielony ;)
Ogólnie....mój ulubiony kolor to szary....nawet kuchnię mam w odcieniach szarości, łącznie z meblami;)

Moją bratanice zawsze ubierali z jakimś różowym akcentem i pamiętam jak miała już ok 4 lat to powiedziała z taką złością "jak ja nieznoszę różowego koloru" :)

reklama
Alza ja jutrzejsza wizyte odwolalam bo bez wynikow nie ma sensu.Tylko chodzilo mi o to czy zapisac sie na piatek czy poczekac do nastepnej srody. Czy to nie bedzie zbyt dlugie zwlekanie z lekami.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry