reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alza Michałek ma 10 mcy i 2 tygodnie prawie i ma 2 zęby, które wyszły mu 2 tygodnie temu.

MisiaMonisia no to faktycznie skoro już mm nie planujesz dawać to cięzko może być. Faktycznie sprobujcie z mężem, że on podaje wode a Cibie nie ma w pobliżu.

reklama
Hej dziewczyny coś dziś pogoda deszczowa, a miałam w planach iść z małym na miasto i kupić buty na wesele bo szykuje się nam ślub i wesele mojego brata ciotecznego. Sukienkę już mam.
Ciekawa jestem jak Wiktorek zniesie rozstanie bo nie zabieramy go ,zostanie u bratowej męża na popołudnie i nocke. Mam nadzieję, że nie będzie tego za mocno przeżywał.

Mamcia ja 30.07 mam wesele siostry, na szczęście udało mi się kupić długą sukienkę z odcięciem pod biustem, a na poprawiny mam sukienkę ze ślubu moich przyjaciół o dziwo jeszcze się mieszczę :p a ty jaką masz?

Gloria,Plenitude dziekuje za odpowiedzi.U mnie nigdy nie bylo problemow z miesiaczka aniz owulacja.Miesiaczki bardzo regularne,owulacje zawsze czulam,nawet po poronieniu,kiedy dostalam pierwsza normalna miesiaczke,potem takze wiedzialam,kiedy jest jajeczkowanie.Na pierwszej wizycie kontrolnej lekarz powiedzial,ze jest torbiel,ktora okazala sie wyrosnietym pecherzykiem,przez dwa tygodnie bralam luteine,na kolejnej wizycie po torbieli ani sladu,za ro kilka malych.Na pierwszej wizycie lekarz tez cos wspimnial o policystycznym jajniku.W ciaze zaszlam za pierwszym razem,doslownie,wiedzialam,ze mam dni plodne.Jest tylko jedna sprawa,Alan,jak juz pisalam ma 3,5 roku,nawet 3,7 a ja od jego urodzenia nie bylam ani razu u gina.Az wstyd sie przyznac,nigdy nic mi nie dokuczalo,nie czulam potrzeby,zeby isc,urodzilam go przez cc,zadnych bakterii,nic.I tak wizyta zawsze schodzila na dalszy plan,bo ciagle cos wazniejszego.Czy to tak nagle moglo " sie zrobic" ? Pamietam,ze jak zaszlam w ciaze to gin sprawdzal jajniki,nic nie bylo.A grzebal mi tam niezle ,bo nie mogl znalezc pecherzyka ciazowego,poszlam do niego w 4 tygodniu ciazy,na tescie byl taki bladzioch ledwie widoczny.Wszystko bylo ok.Aco do tego jajnika,to ja bardzo go czulam ,to bylo wrecz nieprzyjemne,bez wzglwdu na dzien cyklu,nawet mowilam o tym ginowi.Mam nadzieje,ze jak wybiore te tabsy,to choc na chwie tam sie wszystko unormuje,mam potem brac Ovarin i probowac.

Alza w Rzgowie w halach Ptaka, koleżanka mojej siostry zna tam każdy boks, pojechała ze mną i pomogła mi kupić :) Inaczej poszłabym w dresie bo w sklepach w galeriach handlowych nic nie ma.

Kurczę ja mam blisko do ptaka, też bym mogła się tam wybrać... A w której hali kupiłaś? W ogóle czy my nie idziemy na to samo wesele? ;)

Magdalena to normalnie padnę zaraz! :D Może się spotkamy? Właścicielami tej restauracji są moi teściowie! ;) Ja akurat jadę do Kamionacza, 10 km od Warty :)

reklama
Alza moi rodzice pochodzą z okolic Warty a wesele jest "Pod Wiatrakiem", wszystkie imprezy rodzinne tam mamy. Świat jest mały :D

Ostatnia edycja:
Do góry