reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Renata pytałam go czy przyjedzie powiedział, że źle się czuje on jest po urazie kręgosłupa to ma prawo czuć się źle tylko, że on czuje się źle zawsze kiedy ma przyjechać. Pytał czy my przyjedziemy. I może pojedziemy bo nie chcę być wredna córką, która się odgryza, mnie z tatą łączy silna więź bardzo przeżyłam jak nas zostawił i się wyprowadził trudno pojedziemy my niech zobaczy wnuka.

wiem ze w takich sytuacjach trudno jest byc twardym tez bym pojechała do mojego taty gdybym byla w takiej sytuacji dla mnie rodzice są bardzo bardzo ważni teraz zostala mi tylko mama ale bardzo ja kocham i tak,samo bardzo kochalam mojego tatę swojej mamie nawet teraz nie raz powiem "kocham cię"

reklama
MisiaMonisia zycze bezpiecznych pierwszych kroczków maluszka dzielny chłopczyk....:happy:
lena2710 już teraz zycze ci szczęśliwego rozwiązania mogę się domyslac jak bardzo musisz być szczesliwa ....
angelstw poki nie ma @ nadzieja jest a mi tez przed @wychodzil test negatywny dopiero po terminie wyszly 2 kreski
mamcia2014 witaj u mnie pogoda nie za dobra wręcz dolujaca zimno ciemno deszczowo chętnie bym się z toba zamieniłam jak tam z tata odzywa się ? a może was jednak już odwiedzil?

O tak, jestem bardzo szczęśliwa, że dotrwałam do końca i niebawem Dawidek będzie z nami. Cała rodzina czeka z niecierpliwością na maluszka, a najbardziej starszy braciszek. Zapewne odezwę się do Was dopiero jak wrócę do domu, ponieważ nie mam internetu w tel a szpital nie ma wi-fi. Trzymajcie za nas kciuki, oby dzieciątko było zdrowe :-D

Renatko dobry wieczór :)
Ja dziś miałam zabiegany dzień....sprzatnelam cały dom i po części przygotowałam już na jutro obiad bo będę miała gości z Niemiec :) A .... No i upiekłam ciasto z jabłkami :)

Gloria jak tam? Dziś już lepiej? :)

Renatko dobry wieczór :)
Ja dziś miałam zabiegany dzień....sprzatnelam cały dom i po części przygotowałam już na jutro obiad bo będę miała gości z Niemiec :) A .... No i upiekłam ciasto z jabłkami :)

Gloria jak tam? Dziś już lepiej? :)

ja od wczoraj wysoka temperatura 38.9 -39.3 pojechałam na pogotowie dala mi pani doktor antybiotyk i dzis juz lepiej sie czuje nie goraczkuje poki co ale po nocy pościel przebrać musze bo cala mokra tak,sie wypociłam .... Piekna pogoda u nas slonce ani jednej chmurki po prostu cudownie pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego pogodnego dnia i udanego spotkania rodzinnego dzisiaj MisiaMonisia

ja od wczoraj wysoka temperatura 38.9 -39.3 pojechałam na pogotowie dala mi pani doktor antybiotyk i dzis juz lepiej sie czuje nie goraczkuje poki co ale po nocy pościel przebrać musze bo cala mokra tak,sie wypociłam .... Piekna pogoda u nas slonce ani jednej chmurki po prostu cudownie pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego pogodnego dnia i udanego spotkania rodzinnego dzisiaj MisiaMonisia
Dziękuję bardzo :)
A Tobie Kochana życzę zdrowka :)
Przez tą zmienną pogodę ludzie tak chorują :/
U mnie jak zaczęło padać wczoraj wieczorem tak pada cały czas :(

Dziękuję bardzo :)
A Tobie Kochana życzę zdrowka :)
Przez tą zmienną pogodę ludzie tak chorują :/
U mnie jak zaczęło padać wczoraj wieczorem tak pada cały czas :(

no ja dwa dni temu w koszulce na ramiączkach sprzątałam koło domu taka moja glupota człowiek troszkę slonca zobaczy to już się rozbiera a potem choroba murowana ...mam nadzieje ze szybko odpuści bo pięknie na dworze i az przykro w domu siedzieć ... :sad:

reklama
Renata to zdrówka biedulko.
U nas pochmurno, ale względnie na razie nie pada, wczoraj byliśmy u taty ucieszył się:)dziś jesteśmy u teściów i potem wracamy do domu. Muszę poćwiczyć dziś koniecznie bo ostatnio nie miałam czasu.

Do góry