reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena no to czekam razem z Tobą na wielki dzień: )Ja też miałam planowaną cc.

Hej wszystkim za oknem pięknie, a ja jakaś taka śpiąca jestem. Wstałam o 7 poszłam na pobranie krwi bo mi psychiatra zleciła badanie wątroby tyle tych leków biorę, że wypada sprawdzić. Wiktorka właśnie nakarmilam i położyłam na drzemkę. Piję kawkę może mnie rozbudzi.

reklama
Gloria mnie też męczą zaparcia, odkąd jestem w ciąży jakby moje jelita przestały pracować :p
Zaczęłam pić dużo wody, pomaga mi pół litra wody wypite po przebudzeniu przed posiłkiem, jako przekąski między posiłkami podjadam suszone śliwki, kupiłam sobie błonnik sante (takie kozie bobki) i dodaje do jogurtu. Koleżanka poleciła mi błonnik buraczany do kupienia w rossmanie, ale lepiej z nim nie przesadzać bo można się odwodnić.

Ja nie wiem jak wytrzymam letnie wieczory bez zimnego piwka, muszę znaleźć jakiś zamiennik.

Ostatnia edycja:
Anik to moze czas zaczac nowe staranka? Nie wiem czy juz pisalas w tym temacie bo niby wszystko czytam ale juz mi sie myli co u kogo i kiedy:(

Czesc mam chwilkę bo mały chwilowo w łóżeczku przebywa.
Co do piwa w ciąży to można pić to bezalkoholowe: )ja przed ciążą czasem sobie jakieś wypilam, ale w ciąży nie ciągnęło mnie do alkoholu zbytnio.Za to do kwaśnego to tak.

anik tule cieplutko: (.

MisiaMonisia zycze bezpiecznych pierwszych kroczków maluszka dzielny chłopczyk....:happy:
lena2710 już teraz zycze ci szczęśliwego rozwiązania mogę się domyslac jak bardzo musisz być szczesliwa ....
angelstw poki nie ma @ nadzieja jest a mi tez przed @wychodzil test negatywny dopiero po terminie wyszly 2 kreski
mamcia2014 witaj u mnie pogoda nie za dobra wręcz dolujaca zimno ciemno deszczowo chętnie bym się z toba zamieniłam jak tam z tata odzywa się ? a może was jednak już odwiedzil?

Dziewczyny, dzis caly dzien czuje takie klucie na dwa palce ponizej pepka gdzies gleboko w brzuchu, czy myslicie ze to moze byc Marcyska czy raczej znowu jakies jelitowe sensacje?

reklama
Renata pytałam go czy przyjedzie powiedział, że źle się czuje on jest po urazie kręgosłupa to ma prawo czuć się źle tylko, że on czuje się źle zawsze kiedy ma przyjechać. Pytał czy my przyjedziemy. I może pojedziemy bo nie chcę być wredna córką, która się odgryza, mnie z tatą łączy silna więź bardzo przeżyłam jak nas zostawił i się wyprowadził trudno pojedziemy my niech zobaczy wnuka.

Do góry