reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Iwix codziennie zaglądam i czekam na wieści od Ciebie, bardzo się cieszę, że już Twój synuś jest na świecie :biggrin2:
Witaj Leonardzie :biggrin2: cieszcie się sobą i dochodźcie do siebie.

reklama
Lwix gratulacje :) :* wracajcie szybko do domku! :)

Co do wielkości Leosia i cc, ja urodziłam Manie sn bez znieczulenia a ważyla 4590, waga chyba nie ma do rzeczy jeśli chodzi o sn czy cc, predzej mozliwosci i rozstaw miednicy Mamy :)

Ostatnia edycja:
Masha W przypadku porodu sn po wcześniejszym cc - waga ma znaczenie. Zwiększa się bowiem prawdopodobieństwo pęknięcia blizny.

Pleni To teraz Twoja kolej? Czy kogoś pominęłam?

Baslan A jak tam u Ciebie? @ przyszła czy coś przegapiłam?

witch84 @ jeszcze nie dostałam, dwa testy negatywne :no2: Nie wiem, ostatnio po skończeniu dupka po 2 dniach dostałam @, a teraz minęły już 4 i cisza...

Baslan czasem trzeba czekać dłużej, mnie to też się czasem zdarzało z dupkiem.

witch tak, tym razem ja następna w kolejce :confused2: w sobotę porozmawiam z ginem co myśli o tym wszystkim :-D

reklama
To ja wciąż trzymam kciuki - u mnie dopiero 7 dni po przewidywanym terminie @ pokazała się blada kreska - więc jeszcze nic straconego!

Do góry