reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witch, no super!!! Wstawiaj zdjęcie teściora!!! 7 dni po terminie @ to już sporo! Robiłaś betę hcg? jak samopoczucie?????

Plenitude, o jaaaa, Ty następna w kolejce!!!! Szok!!!!!

reklama
Hej Hej :) gratulacje dla następnej mamusi ! :)
Ja już po wczorajszej wizycie U ginekologa. Puki co jeszcze za wczesnie. Przepisał mi dupka i acard i szczerze mówiąc nie wiem po co ten acard bo nigdy tego nie brslam, lekarz mi powiedział że to na rozrzedzenie krwi ale tak to nie mam pojecia o tym czemu w ciąży się go bierze. 4 lutego muszę iść po l4 ( mam zakaz chodzenia do pracy.z jednej strony fajnie a z drugiej lubię moją prace) a wizytę ogólna mam 11. Wtedy mi zrobi pierwsze usg i kartę ciąży :) na badania też mam iść przed wizyta. Myślę ze tym razem się uda :) dużo odpoczywam ale i chodzę na spacerki bo piękna pogoda :) czuje się coraz gorzej ale uznaje to za dobry znak ;)
Powodzenia dziewczyny ;)
Pozdrowionka :*

Ah jeszcze jedno :) kiedy najlepiej brać te tabletki ? Duphaston rano i wieczorem a acard w południe ? Nie wiem czy jest jakąś różnica w przyjmowaniu tych leków ?

Ania acard rozrzedza krew, zapobiega powstawaniu zakrzepów w macicy które mogłyby utrudnić rozwój zarodka. Ja brałam parę lat, w ciąży też . Ostatnio znowu do niego wróciłam bo jestem obciążona rodzinnie

Leonard.

Załączniki

• IMG_20160130_103206.jpg
    IMG_20160130_103206.jpg
    776,3 KB · Wyświetleń: 85
Karmienie ok laktacja pełną para się rozkrecila.w szpitalu było gorzej bo jak miałam jeszcze mało mleka to Leo łapał dużo powietrza i miał gazy i aż się cały biedny napisał i płakał.Musiała też dokarmiac w szpitalu.
Po CC też już w miarę dobrze funkcjonuje.

reklama
IwiX po cesarce 4 lata temu też miałam problem z pokarmem w szpitalu, laktacja dopiero się rozkręciła po 4 dniach, a wcześniej było tak samo jak u Ciebie, mały głodny i łapczywy nałykał się powietrza i wieczorami była histeria. Eh nie było łatwo ale mam nadzieję, że u mnie z drugim będzie łatwiej bo doświadczenie z pierwszym dzieckiem dużo mnie nauczyło. Powodzenia kochana :-D

Do góry