reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witch, no super!!! Wstawiaj zdjęcie teściora!!! 7 dni po terminie @ to już sporo! Robiłaś betę hcg? jak samopoczucie?????

Plenitude, o jaaaa, Ty następna w kolejce!!!! Szok!!!!!

reklama
Hej Hej :) gratulacje dla następnej mamusi ! :)
Ja już po wczorajszej wizycie U ginekologa. Puki co jeszcze za wczesnie. Przepisał mi dupka i acard i szczerze mówiąc nie wiem po co ten acard bo nigdy tego nie brslam, lekarz mi powiedział że to na rozrzedzenie krwi ale tak to nie mam pojecia o tym czemu w ciąży się go bierze. 4 lutego muszę iść po l4 ( mam zakaz chodzenia do pracy.z jednej strony fajnie a z drugiej lubię moją prace) a wizytę ogólna mam 11. Wtedy mi zrobi pierwsze usg i kartę ciąży :) na badania też mam iść przed wizyta. Myślę ze tym razem się uda :) dużo odpoczywam ale i chodzę na spacerki bo piękna pogoda :) czuje się coraz gorzej ale uznaje to za dobry znak ;)
Powodzenia dziewczyny ;)
Pozdrowionka :*

Ah jeszcze jedno :) kiedy najlepiej brać te tabletki ? Duphaston rano i wieczorem a acard w południe ? Nie wiem czy jest jakąś różnica w przyjmowaniu tych leków ?

Ania acard rozrzedza krew, zapobiega powstawaniu zakrzepów w macicy które mogłyby utrudnić rozwój zarodka. Ja brałam parę lat, w ciąży też . Ostatnio znowu do niego wróciłam bo jestem obciążona rodzinnie

Leonard.

Załączniki

• IMG_20160130_103206.jpg
    IMG_20160130_103206.jpg
    776,3 KB · Wyświetleń: 89
Karmienie ok laktacja pełną para się rozkrecila.w szpitalu było gorzej bo jak miałam jeszcze mało mleka to Leo łapał dużo powietrza i miał gazy i aż się cały biedny napisał i płakał.Musiała też dokarmiac w szpitalu.
Po CC też już w miarę dobrze funkcjonuje.

reklama
IwiX po cesarce 4 lata temu też miałam problem z pokarmem w szpitalu, laktacja dopiero się rozkręciła po 4 dniach, a wcześniej było tak samo jak u Ciebie, mały głodny i łapczywy nałykał się powietrza i wieczorami była histeria. Eh nie było łatwo ale mam nadzieję, że u mnie z drugim będzie łatwiej bo doświadczenie z pierwszym dzieckiem dużo mnie nauczyło. Powodzenia kochana :-D

Do góry