reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doris dziękuje ze pytasz :-) jakoś pomału mi czas leci, chodze cały czas zmęczona, ale przynajmniej żadne mdłości mi nie dokuczają. We wtorek byłam u mojej doktorki która mnie leczy i od razu przepisała mi Clexane, ale zrobienie pierwszego zastrzyku to był dla mnie koszmar :-/ i zostają mi po każdym wykluciu sine ślady, też tak masz?? A do tego jeszcze mam podwyższone tsh i też leki od razu dostałam, tak jakbym się jeszcze nie wystarczająco tym wszystkim martwiła :-\ jutro zaczynam 10 tc , mam nadzieje że czas mi troszkę pomoże i przyśpieszy, chociaż odrobinę ;-) a jak u Ciebie i córy?? Nie wiem czy pisałaś, ale masz jakieś imię przygotowane??

reklama
tak, będzie Antosia, Zuzia albo Wiktoria :-)
U mnie kończy się 15 tc, jutro zaczynam 16 tc, mam nadzieję, że niebawem poczuje ruchy malutkiej. W poniedziałek mam wizytę to chociaż ją podejrzę na usg :-)

Anula1807 ja miałam clexane przez całą ciążę. Pierwszy zastrzyk tak się bałam zrobić, że prawie płakałam. Całą ciążę miałam siny brzuch bo ciągle źle się wbijałam. Czasem to tak bolało, że już miałam dość. Najgorzej było jak się zrosty porobiły i już nie miałam miejsca na brzuchu żeby nie bolało. Trzymam kciuki żebyś przetrwała te zastrzyki.

Iwix jak u Ciebie?

Doris pamiętam jak pisałaś o ciąży a tu już 16 tydzień. Pięknie :-)

Anglestw jak u Ciebie? Kiedy testujesz?

Pozdrawiam resztę dziewczyn :-)

Ps. Wczoraj miałam 31 urodziny i mimo tego, że płakać mi się chciało bo się starzeje to był to piękny dzień bo z moim ukochanym mężem i najcudowniejszym synkiem. Dostałam od moich chłopaków piękny złoty łańcuszek z wisiorkiem we wzorze 2 kółeczka i 1 koniczynka. Mój mąż wymyślił, że te kółeczka to my a koniczynka to nasze szczęście Michałek :-) wzruszona byłam bardzo bo Misio trzymał pudełko z prezentem i takie to cudowne było :-)
W zeszłym roku w urodziny byłam w ciąży ale szczerze mówiąc to nie wierzyłam, że się uda i tydzień po urodzinach wylądowałam w szpitalu z krwawieniem :-( ale siła walki Michałka była ogromna i przeżył :-)

HEJ,
Czy jest tu ktoś kto mnie jeszcze pamięta?
Wydaje mi sie, że widze tu znajome nicki, ale nie jestem pewna?
Kurcze...ile to juz czasu minęło....mój Maluszek ma już 3 lata i 9 miesięcy...i nadal jest moim wielkim CUDEM!
Nie było mnie tu....bo zajęłam sie Młodym i czas nie pozwalał ...jeśli udało mi się znaleźć chwilkę dla siebie to po prostu odpoczywałam...ale już wróciłam do pracy i tu będzie mi łatwiej sie czasami odezwać w ramach przerwy na kawę....
Buziaki dla WAS wszystkich....

Jestem już po usg i na razie w szoku, bo dziś okazało się że jednak będę miała synka! Miesiąc temu gin powiedział, że to dziewczynka, on jest wybitnym specjalistą ma super usg, a jednak się wtedy pomylił. Mówi, że dzidziuś był mały wtedy a teraz ma już prawie 11 cm i widać wszystko jak na dłoni.
Mam nawet zdjęcie pitolka. Poza tym wszystko jak najbardziej prawidłowo, Maluch pięknie rośnie, ma prawie 11 cm od główki do pupy, serduszko 154, wszystko tak jak być powinno, ciąża cały czas trochę starsza z usg.
ja na razie dochodzę do siebie, bo zdążyłam się nastawić na Dziewczynkę a tutaj będzie Chłopiec :-)

Ola testowałam. Poki co niestety negatyw. Dzis jest 12 dzień po owu. @ powinna byc w czwartek lub piatek. Poki co temp wysoko bo na poziomie 37 stopni. Powiem szczerze ze jak dostane @ to bede sie czula oszukana przez moje cialo które wysyla mi milion sygnalow ciazowych.. No ale jesli sie nie uda w tym cyklu to od nowego bierzemy sie intensywniej do pracy i kolejny cykl napewno będzie nasz! :-D

Doris gratki synia! ;-) to ci psikus :p

reklama
Maluch  15-16 tc.JPG
To mój Królewicz

A tu żeby nie było wątpliwości co TAM ukrywa
płec męska 15-16 tc AA.JPG

Mały jest zdrowiutki, rośnie jak na drożdżach i ma prawie 11 cm

Załączniki

• Maluch  15-16 tc.JPG
    Maluch 15-16 tc.JPG
    104,8 KB · Wyświetleń: 77
  • płec męska 15-16 tc AA.JPG