reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anna-ajra dziękuję za odpowiedź poczytałam trochę mam nadzieję że wiem co mam robić:)))
trzymajcie się kochane cieplutko!!!!!!!!!!!!!!
napisze kiedyś co i jak:)))
buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hejo dziewuszki :happy: :happy:

@ przyszła dzisiaj w nocy i bardzo się cieszę z tego powodu :tak: :tak: bo jeszcze nie zrobiłam powturnego badania cytologicznego i mam wziąść ostatnią dawkę szczepionki na zapalenie watroby typu C (nie wiecie czy trzeba odczekać po tej szczepionce żeby się starać o dzidziusia????)

Joasia - przynajmniej wiesz z jakiego powodu poroniłaś :tak: torbiel napewno się zmniejszy i zniknie :tak: ;-)

Agnieszka81 - bardzo Mi przykro z powodu Twojej koleżanki, ale każda musi się z tym uporać na własny sposób i nie wiem co mam Ci poradzić :confused:

platynowa - może to obiawy dzidziusia :tak: :tak:

Aniu - Ja w długi weekend jedę z mężem i rodzicami na wieś i będziemy dalej działać i budować :tak: :tak: a w wolny dzień jakaś bibka mała albo jakaś wycieczka jak bedzie ciepło ;-) ;-)

daga - narazie // nie będzie bo przyszła @

Ika_s - co to za opisik pod nickiem ?????:confused: :confused:

AMK, cfcgirl, Antila, ewa, Madzia dajcie znać co u Was ??

buziaczki :cool2:

Cześć dziewczyny! :happy2:
Jutro (poniedziałek) jedziemy do Zakopanego. Już wcześniej o tym pisałam... także odezwę się najwcześniej w czwartek.

agnieszka81
- nie ma za co! ;)
tolka23 - GRATULUJĘ @ !!!
daga.p. - na pewno dasz radę. Nie wiem, jak to jest u Ciebie, ale ja mam zawsze @ wtedy, gdy dzieje się coś ważnego, mam wyjazd lub jest jakaś większa impreza. :baffled:
Życzę udanego wyjazdu :-D i do usłyszenia najwcześniej w czwartek. :cool:

Trzymajcie się cieplutko!
Ściskam
Ania

Ania - udanego wyjazdu i niezapomnianych wrażeń :tak: :tak: :cool2: :cool2: czekamy z niecierpliwością na wieści po wyprawie :elvis: :elvis: buziaczki

a u Mnie leci jak z kranu :confused: jak nigdy :tak: :tak:

witajcie babeczki:-)
tolka 23 to ,że leci mocniej to chyba tak zawsze jest... ja też tak miałam i @ zamiast 7 trwała 9 dni .a co do moich objawów :

nieeeeee dzidziuś to na pewno nie jest:)przecież dopiero kilka dni temu skończył mi się @ a te dni nie są płodne.
może to jakieś hormony mi szaleją;/

dopiero po weekendzie dłuuuuuuugim pogadam z lekarzem o moich dolegliwościach i dowiem się co i jak .
ale mówię wam dziewczyny, wiem ,że to irracjonalne ale ja się czuję jakbym w ciąży była.
jestem żałosna;-)
ale chciałabym zaciążyć jeszcze w tym roku , najlepiej w czerwcu lub lipcu . przenosiłabym dzidzię przez zimę a na wiosnę przyszłaby na świat :-D
sciskam cieplutko i pozdrawiam :****

Kochane Dziewczyny
Weekend po prostu cudowny. W sobotę z mężem tak bardzo byliśmy za sobą stęsknieni,że nie czekaliśmy na pierwszy okres i było przytulanko. Nic mnie nie bolało i czułam się wspaniale. Mam nadzieje,że będzie ok i jakaś infekcja się nie przypląta.
Wieczorkiem imprezka u znajomych- cudowna...
a w niedziele całą ekipą pojechaliśmy na cudowny piknik nad rzekę. Zwiedzaliśmy ruiny XI-wiecznego opactwa Bolton Abbey i wieczorkiem zakończyliśmy dzień u znajomych buteleczką na lepsze trawienie.

A jak Wasze weekendy??

Witajcie dziewczątka!!!
Niemam czasu na codzienne pisanie(sorry!)ale śledzę na bieżąco wszystkio co piszecie.....
Wiesz platynowa ja też chciałabym w tym roku zaciążyć.....i tak na wiosnę-dzidzia!Oczywiście przważnie jest tak,że jak się czegoś bardzo chce to wtedy niema ,a przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie...
cfcgirl to świetny miałaś weekend..pozazdrościć!My też nie czekalismy do pierwszego okresu.....poprostu-niewytrzymaiśmy!
Mam nadzieję że ten długi weekend minie wam wszystkim bardzo fajnie,odpoczniecie...a może zafasoluje któraś...? życzę tego z człego serca!!!
Za to ja ma dwa dyżury w tym tyg.a raczej trzy...,jutro pierwszy...Zawożę małego do babci, maja mama nie może przyjechać(jak zwykle)bo jest w szpitalu..,mam nadzieje że niedługo wyjdzie.
Wielkie CMOK dla wszystkich!!
pozdrawiam.....

witam Was wszystkie :-D :-D

u Mnie weekend minoł roboczo :tak: w sobotę chłopcy (mój mąż, szwagier i tata) stawiali kuchnie nad garażem a Ja im nic nie pomagałam bo bałam się że jestem w ciąży i nie chciałam się przedzwigać :tak: :tak: ale za to umyłam samochodzik i posprzątałam trochę w domku z mamą ;-) a wieczorkiem grilek i coś mocniejszego ale beze Mnie :dry: a o godzinie 21:30 mieliśmy pokaz sztucznych ogni poprostu bajer :szok: :szok: (naprzeciwko domku moich rodziców jest pole golfowe i hotel gdzie urzadzają wesela i akurat w tą sobotę było wesele jakiś szych i pokaz sztucznych ogni) więc skożystaliśmy bez pozwolenia :-p :-p a w niedzielę nad ranem przyszła @ na jedno to dobrze a na drugie to mogło być dzidzi :-) wieczorkiem poszliśmy do siostry i szwagra i wypilismy sobie szampana i posiedzieliśmy przy chipsach ;-) ;-)

a dzisiaj przyszły w końcu Moje papiery z prawka ale na nieszczęście nie dam rady jechać zawieść wpłaty i dopiero w piątek zawiozę :-( :-(

buziaczki kochane

reklama
Cześć babeczki.
Sorki, że niepisałam ale komp się znowu posypał. Niewiem jak to jest z tymi informatykami ale co komp wraca to zawsze mamy z nim robotę. W sobotę akurat zdążyłam wam odpisac a tu pojawia się komunikat, że se przerzuca pamięc na dysk i się wyłancza. Oczywiscie mój chłop pierwsza rzecz - przeinstalowanie systemu...hehehehehe... Niestety niechciał. Trza było dziada rozkręcić i przepiąć RAM ... Poprzednio gościu niepodłączył dysków i tez wariował... Ale i tak najlepsze było, że w jednym miejscu gostek z łachą stwierdził, że ewentualnie może do niego zajzeć.Też mi łaska. Przecież nierobi tego za friko. To pojechaliśmy do innego...
Dzisiaj byłam w pracy. Dzieciaki pojechały na wycieczkę do lasu i oczywiście człowiek się wstydu najadł. Zrobiły taki rzut jakby nic nigdy niewidziały...Ale na szczęście wolne do pon.

Toleczko - gratuluję @.

Platynowa - u mnie unormowało się dopiero w tym miesiącu. W końcu niemam objawów ciążowych. Może Twój organizm też potrzebuje więcej czasu.

Ewcia - ma być zimno i mokro więc niebędzie aż tak żal pracować.

Cfcgirl - ważna jest również psychika i samopoczucie oraz potrzeba bycia kochaną i porządaną (szczególnie dla kobiety) więc myślę, że przytulanko dobrze Wam zrobiło. A jakieś ewentualne stany zapalne zawsze można wyleczyć.:-D

Ania - miłej zabawy
Pozdrawiam. wypoczywajcie.

Do góry