reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dzielne kobietki.Ja przedwczoraj miałam zabieg:-( Wcześniej 5 usg,kilka badań bhcg.W sumie długo już wiedziałam,że dzidziusia nie będzie.I jakoś się trzymałam.Teraz gorzej...Ale widzę,że Wy potraficie już cieszyć się z życia,więc mam nadzieję,że też jakoś sobie to wszystko poukładam.Zaraz wyjeżdżam z synkiem na tydzień nad morze,mam nadzieję,że zmiana otoczenia dobrze mi zrobi.
Mamonadii,to takie smutne,dopiero podtrzymywałyśmy się na duchu na grudniówkach,a teraz się tu spotykamy.Jednak kobieca intuicja się nie myli.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.Jak wrócę to się odezwę.Pa.

reklama
Cześć Wam Dziewczynki;
Aniu - mam nadzieję, że bawisz się wspaniale :)
Dagunia - witamy wsrod żywych :)
Gabi - wspólczucia z calego serca wysyłam w Twoją stronę. Nie Jesteś sama i zawsze możesz liczyć na dobre słowo cudownych dziewczyn, które tutaj sobie siedzą :) Jeszcze nie jeden raz zaświeci słońce dla Ciebie...
Buziaki dla Was

Cześć dziewczyny!!! :happy2:
Już wróciliśmy z Zakopanego! Wrażenia same pozytywne, a widoki zapierające dech w piersiach... :cool:
Jutro napiszę więcej i przede wszystkim przeczytam, co tam w was :-D:rofl::-D
Buziaki

Tam byliśmy ...
Kasprowy wierch
images
images
images

Morskie oko
images
images
images

Cześć dziewczyny
Pisze żeby sie pochwalić. Dostalam @ . Hurra Zobacz załącznik 37304. Od wczoraj mam migrenę okropną,ale ciesze sie jak małe dziecko.

Anna jakie piękne zdjęcia
Gabi bardzo mi przykro,że podzieliłaś nas los. Ale pamiętaj Zobacz załącznik 37309

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
a to nasz weekend tydzień temu. Byliśmy ze znajomymi na pikniku

cimg0788hc3.jpg
cimg0821ig5.jpg
cimg0823hj5.jpg
cimg0807bh2.jpg

Cześć dziewczyny! :happy2:
Już jestem ... W Zakopcu było niepowtarzalnie pięknie! :tak:Co tu dużo mówić ... :-D
Idę dzisiaj na wizytę do mojego gin. na 19:30! :baffled: Trzymajcie kciuki! :sick:

platynowa - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że dostaniecie zielone światełko! :happy:
cfcgirl - super weekend! GRATULUJĘ @ !!! :rofl::-D:rofl: "Moje" zdjęcia są z Internetu, bo mniej miejsca zajmują i są mniej osobiste ... :wink: Dziękuję i wzajemnie!:biggrin2:
ewa33 - zapewne i Ty będziesz miała wtedy wolne, kiedy my byśmy tego chciały... :-p Głowa do góry - lato sie dopiero rozkręca ... :laugh2:
tolka23 - widzę, że miałaś weekend pełen wyrażeń (mniej lub więcej pozytywnych...) ale nie martw się! I my się doczekamy! :tak:
daga.p. - ja także nie znam się z mężem na komputerach na tyle by je naprawić, ale na szczęście mój brat jest naprawdę dobry w te klocki i przychodzi zawsze z pomocą. :rolleyes: Naprawdę współczuję ... nie wyobrażam sobie codzienności bez Internetu (pomijając oczywiście wczasy). Dzięki serdeczne za życzenia! :yes:
Gabi - witaj wśród nas! Bardzo mi przykro, że tak się stało. :sorry:Wszystkie doskonale rozumiemy Twój ból... Bądź dzielna! Czas jest teraz najlepszym ukojeniem ... Ściskam Cię mocno!
JoannA25 - dzięki! Bawiliśmy się naprawdę super! :cool: Wracając do dni najbardziej płodnych o które pytałaś, to możesz je zobaczyć na moim nowym suwaczku. Klikając na niego możesz je sama sobie obliczyć wprowadzając datę pierszego dnia ostatniej miesiączki. Powodzenia! :wink:

Pozdrawiam Was serdecznie! :happy:
Buziaczki

Heloł babeczki.

Gabi - witamy wśród nas. Przykro, że spotykamy się w takich okolicznościach. Mam nadzieję, że wyjazd Ci troszkę pomoże. Przesyłam moc uścisków.

JoannA - owulacja następuje zawsze 14 dni przed @. Niema znaczenia długość cyklu.Do dzieła!:-D

Cfcgirl - gratuluję!!! Popatrz jak to dziwnie się składa, że teraz się cieszysz z @, a za kilka miesięcy(jak już zaczniesz staranka;-) ) będziesz wyzywać (tak jak ja):-D

Ania - jak Ci zazdroszczę. Uwielbiam Tatry i nigdy niemam ich dość. W tym roku moja rada była w Zakopcu na szkoleniu a ja miałam akurat wesele:wściekła/y: . Napisz jak tam przegląd? Mam nadzieję, że jest OK.

Toleczko, Madzia, AMK, M@rta, Mamanadii - co tam słychać?

A ja walczę od 3 dni z naszym dostawcą Internetu (podali nr na komórę:tak: ...hehehehehe...) i dopiero dzisiaj net jest sensowny. Ja tych ludzi nierozumiem - zakładają firmę, a później wyjeżdżają sobie na kilka dni i nikt się nieinteresuje tym czy wszystko działa. Rozumiem , że też chcą odpocząć ale każdy dzień bez netu to dla nich starta kasy (możemy sobie odliczać od abonamentu). Powiedzcie jak im się to opłaca???:dry:

Pozdrowionka i uściski.

Cześć dziewczyny! :happy2:
Byłam wczoraj na przeglądzie (jak to daga ujęła) hi hi... :-D
Wyniki toxo., cytomegalii i przeciwciała wyszły ujemne - czyli ok. Jedynie CMV IgG jest podwyższony :baffled: no i muszę się dowiedzieć na 100%, czy byłam szczepiona na różyczkę ... :oo:
Co najważniejsze, to otrzymaliśmy zielone światełko i możemy się starać o dzidzię!!! :happy: Lekarz trzyma za nas kciuki.:cool:

Pozdrowienia dla Was wszystkich
Buziaki

reklama
hejo babeczki :-) :-)

jak po długim weekendzie ??

gabi - przyrko Mi z Twojego powogu i smutne jest to że musimy się poznawać akurat tutaj ale u Nas zawsze możesz się wyżalić i poradzić :tak:

Ania - piękne zdięcia :cool2: gratuluje zielonego światełka :cool2: :cool2: nio to do dzieła i czekamy na pozytywne wiadomości i // :elvis: :elvis:

cfcgirl - gratuluje @ czyli wszystko wraca do normy :elvis:

daga - Ja też za bardzo na kompie się nie znam ale mam szwagra speca od kompów i jak cosik jest nie tak to zawsze mogę na niego liczyć :tak: wiem co to znaczy nie mieć netu chociaż u Nas się to żadko zdaża (brak netu) :cool2: :cool2:

a Ja długi weekend spędziłam roboczo hohoho :cool2: :cool2: chociaż 3 maja wybraliśmy się z siostrą, szwagrem, ich córcią i ja z mężem do Doliny Kobylańskiej oto zdięcia:

kapliczka Matki Boskiej

kobyl8.jpg

Do góry