reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec to prawda, moja Marysia też pneumokoki ma za darmo, a to dlatego że ma sferocytoze wrodzoną. Dodatkowo ma darmową szczepionkę 5w1, ale tutaj to nie wiem dlaczego
dlaczego...Pewnie też przez wadę...

A jak Michałek, jak sobie radzicie?

reklama
Mashafre u nas super :-) Michałek świetnie się rozwija, ma już 2,5 miesiąca i waży prawie 6,5 kg. Jest bardzo pogodny, uśmiecha się ciągle. Na codzień nie pamiętam, że ma wadę serca bo wszystko ładnie się zarasta o nie widać po nim choroby. W tym roku będziemy mieć najpiękniejsze święta Bożego Narodzenia bo nareszcie mamy nasz wyczekiwany cud. Jest naszym oczkiem w głowie, kochamy go najbardziej na świecie :-)

Kajusia Skarbie witaj na świecie!! :-) rosnij zdrowo Kochana na pociechę Mamie i Tatusiowi! :-)

Onemore gratuluję Tobie i J! Odpoczywaj i zbieraj siły bo teraz już masz dla kogo! :-) i czekamy na kolejny wpis!

One
Zaglądałam tu co chwilę, czekając na tak cudowne wieści:)
WITAJ na świecie Maleństwo:) A dla szczęśliwych Rodziców gratulacje:) :-):-):-):-):-) KAJA witaj Cudzie!!!!!;-):rofl2::-)

One a jak Ty się czujesz?

One gratulacje Kochana!!! KAJUSIU witaj księżniczko na świecie :*
One wracaj do zdrowia, i obyscie jak najszybciej wróciły do domku i cieszyły się sobą!!!
GRATULACJE raz jeszcze :*

reklama
Do góry