reklama
Olasec
Fanka BB :)
Ewel87 GRATULUJĘ :-) Lenko witaj na świecie :-)
Życzę Wam zdrówka i samych pięknych chwil :-)
Kolejny cud jest z nami:-) cudownie :-)
Życzę Wam zdrówka i samych pięknych chwil :-)
Kolejny cud jest z nami:-) cudownie :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Naala...a jak Ty się czujesz? Miałaś już usg prenatalne, bo Ty chyba już w 14 tc jesteś tak? Na kiedy masz termin?
Iwix...raz lepiej raz mnie mdli ale wydaje mi się, że mniej niż tydzien temu, dziękuję że pytasz
Iwix...raz lepiej raz mnie mdli ale wydaje mi się, że mniej niż tydzien temu, dziękuję że pytasz
Ostatnia edycja:
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Ewel, One gratulacje :-) dochodźcie do siebie dziewczyny
enya81
Fanka BB :)
Urodziłam SN ale strasznie tempa nabrało o 18 szyjkę miałam na 0.5cm a o 19.20 juz rozwarcie na 10cm i o 20.24 urodziłam. Największe szczęście
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ewel cudnie; ) Nadeszła po prostu ta chwila i poszło Teraz tylko ciesz się małą
reklama
Doris dzięki za pamięć) U mnie 13tydz leci, za tydzień usg prenatalne:-) Nie wiem kiedy ten czas zleciał...Czuję się dobrze, najgorsze mdłości już mnie opuściły, teraz tylko od czasu do czasu, szczególnie jak mnie głód dopadnie to mnie mdli Brzucho rośnie jak szalony, szczególnie widoczny pod koniec dnia najedzony i zadowolony - z córą taki miałam w połowie ciąży;-) A u Ciebie jak samopoczucie, jest między nami jakieś 5tyg różnicy?? Kiedy kolejne podglądanie maluszka? Trzymam za was kciuki&&&
Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i nieustające kciuki&&&&& za staraczki i ciężarówki:-)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i nieustające kciuki&&&&& za staraczki i ciężarówki:-)