reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zajrzałam w końcu po pracowitych trzech dniach a tu tyle dobrych wieści, One, Ewel​ ​gratulacje kochane, Kaja, Lenka witajcie na świecie księżniczki. Niech Wam się zdrowo chowają a Wam szybkiego powrotu do formy :-)

reklama
Naala...a jak Ty się czujesz? Miałaś już usg prenatalne, bo Ty chyba już w 14 tc jesteś tak? Na kiedy masz termin?

Iwix...raz lepiej raz mnie mdli ale wydaje mi się, że mniej niż tydzien temu, dziękuję że pytasz

Ostatnia edycja:
OneMoreTime , Ewel gratuluje !!!!! Z całego mojego serduszka . Cieszcie sie sobą i odpoczywajcie , na pewno było duzo łez szczęścia ;) pozdrawiam i zycze zdrówka

reklama
Doris dzięki za pamięć) U mnie 13tydz leci, za tydzień usg prenatalne:-) Nie wiem kiedy ten czas zleciał...Czuję się dobrze, najgorsze mdłości już mnie opuściły, teraz tylko od czasu do czasu, szczególnie jak mnie głód dopadnie to mnie mdli:tak: Brzucho rośnie jak szalony, szczególnie widoczny pod koniec dnia najedzony i zadowolony - z córą taki miałam w połowie ciąży;-) A u Ciebie jak samopoczucie, jest między nami jakieś 5tyg różnicy?? Kiedy kolejne podglądanie maluszka? Trzymam za was kciuki&&&

Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i nieustające kciuki&&&&& za staraczki i ciężarówki:-)

Do góry