reklama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
One wiadomo już więcej - czyli czekacie na Kaję do niedzieli a potem gin będzie działał - plan konkretny. Gin ma rację - jeśli mała się nie rusza - nie czekaj. Ja stosowałam dodatkowe sposoby - kładłam dłonie na brzuchu i delikatnie kołysałam - reakcja musiała być, a jak nie rosła kontynuowałam - coś słodkiego i lewy bok. Dodatkowo zadawałam ginowi niewygodne pytanie - czy mała ma owiniętą szyję pępowiną? życzyłam sobie pokazania dopplerem jak to wygląda. Gin podchodził do mnie jak pies do jeża i bronił się jak mógł ale w końcu odpowiadał.. Oby wszystko było ok i niech Kaja jak najszybciej do Was dołączy w najbliższym czasie &&&&
U mnie badanie poprzednio to bite 2 godziny zmiany koloru twarzy co chwilę, mdłości, zawroty głowy, niewiele brakowało a straciłabym przytomność. Wynik był prawidłowy..
U mnie badanie poprzednio to bite 2 godziny zmiany koloru twarzy co chwilę, mdłości, zawroty głowy, niewiele brakowało a straciłabym przytomność. Wynik był prawidłowy..
OneMoreTime
Fanka BB :)
Pleni, Trochę jestem zdziwiona takim obrotem spraw i nie ukrywam, że siedzi mi w głowie, że może gin zobaczył coś, co go zaniepokoiło i stąd ta decyzja... (a nie powiedział, bonie chciał mnie stresować) ale, gdy zapytałam o powód, to podał właśnie tą moją obciążoną historię. Niestety nie jestem aż tak stanowcza jak Ty - koniecznie muszę nad tym popracować
Wszystko staje się coraz bardziej realne na przestrzeni kilku dni zostaniemy rodzicami - nie ma odwrotu
ewel się nie odzywa, więc może właśnie wydaje na świat swój skarb... ?
Wszystko staje się coraz bardziej realne na przestrzeni kilku dni zostaniemy rodzicami - nie ma odwrotu
ewel się nie odzywa, więc może właśnie wydaje na świat swój skarb... ?
onemoretime i ewel to może obie w poniedziałek urodzicie.Fajnie że już tak blisko.
Ja chyba następna w kolejce ale mam nadzieję,że dotrwam do nowego roku (termin mam na 19 stycznia więc równo za dwa miesiące)a zawsze to o rok młodsze dziecko)
Ja chyba następna w kolejce ale mam nadzieję,że dotrwam do nowego roku (termin mam na 19 stycznia więc równo za dwa miesiące)a zawsze to o rok młodsze dziecko)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Moje Małe Szczęście ma 7 mm i pięknie w prawidłowym tempie bijące serduszko!!!!!!
OneMoreTime
Doris, a nie mówiłam :-) Baaardzo się cieszę :-)
IwiX, nie masz suwaczka i nie zakodowałam, że Ty też już bliziutko
U mnie bardzo możliwe, że jednak ta cesarka będzie w poniedziałek, bo za wyjątkiem tej jednej czwartkowej nocy nic się nie dzieje... więc jak Lenka poczeka, to wygląda na to, że będziemy rodzić razem
Dzisiaj, na moje życzenie, idziemy jeszcze do kina na "Listy do M 2", bo przypuszczam, że długo po porodzie nie będę miała okazji wyjść :-);-)
Miłego dzionka Wam życzę
IwiX, nie masz suwaczka i nie zakodowałam, że Ty też już bliziutko
U mnie bardzo możliwe, że jednak ta cesarka będzie w poniedziałek, bo za wyjątkiem tej jednej czwartkowej nocy nic się nie dzieje... więc jak Lenka poczeka, to wygląda na to, że będziemy rodzić razem
Dzisiaj, na moje życzenie, idziemy jeszcze do kina na "Listy do M 2", bo przypuszczam, że długo po porodzie nie będę miała okazji wyjść :-);-)
Miłego dzionka Wam życzę
reklama
Olasec
Doris gratuluję :-) cudowne wieści :-)