reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witch jeszcze w dwupaku jesteśmy. Od wczoraj mam coraz silniejsze skurcze ale bardzo nie regularne, boli mnie jak na okres wiec leżę ciągle. Jutro jadę na ktg wiec zobaczymy co będzie. Dziś rano myślalam, że to już ale przeszło wiec nie panikuje. Ciągle czuje takie rozpieranie tam na dole. Już jestem bardzo zmęczona ciąża i dolegliwościami i chce juz urodzić.

reklama
lumia Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Ja też krwawiłam - a wszystko skończyło się dobrze! Mam nadzieję, że i u Ciebie wszystko się dobrze skończy. Daj znać po badaniu - martwię się o Ciebie...

Lumia, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja wreszcie w domku :happy: Moja malutka jest wyjątkowo aktywna ostatnimi czasy, rozpycha mi brzuch na wszystkie strony :-) aż się boję czasami, czy mi tego szwu nie przesunie :sorry: Lekarz powiedział, że mam leżeć i pachnieć a przede wszystkim hodować bąbelka do 38 tygodnia :happy: ciągnie mnie i kłuje w pachwinach a czasami w podbrzuszu, ale dzidzia i brzusio coraz większy, więc to chyba normalne :sorry: a niunia tydzień temu ważyła ok. 770 g, więc dziś może być już ok 1 kg :happy:

Stokrotka, ja też przyjmuję heparynę i nie mam żadnych wskazań póki co do cesarki. Myślę, że to nie ma większego wpływu :tak:

Ostatnia edycja:
Lumia mocno zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

OneMoreTime pokaż domeczek córci :-)

Olasec Ty takze swój pokaż :-)
Dzięki za informacje......JA i tak jestem dopisana do ubezpieczenia u męża w zakładzie pracy ponieważ jak byłam u ginekologa na kontroli po porodzie to okazało sie ze mimo ze jestem na macierzyńskim to w ewusiu wyswietlało mnie na czerwono :eek: Byłam w ZUSie w tej sprawie to powiedziano "prosze sie nie martwic mimo ze Panią podswietla na czerwono to i tak ubezpieczenie Pani ma"....I dali mi zaświadczenie że przebywam na macierzyńskim ......i idąc do lekarzy miałam zaświadczenie nosic ze soba lub własnie dopisać sie u męża w zakładzie pracy.

Dziekuje za wsparcie.
Niestety juz mam karte wypisu:
Poronienir samoistne zupelne.
........
Moje serce peklo...
Problem z zajsciem, a potem donoszeniem....tragiczny przypadek:-(

reklama
Do góry