reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana tak mi przykro!!!Łzy mi same lecą, bedzie jeszze taki dzień w ktorym sie doczekasz na swoje maleństwo! musisz w to wierzyć! !Trzymaj sie ciepło! !!

reklama
Lumia bardzo mi przykro , rozumię co teraz musisz czuć , tutaj każda z nas przechodZiła przez to piekło i każda z nas musi z tym walczyć !!! Ja uwazam że przyjdzie i dla ciebie i dla mnie ten piękny dzien kiedy będziemy mogli przytulić nasze maleństwa ,czas leczy rany i przygotowywuje nas na inne problemy życiowe . Teraz odpocznij , zrelaksuj się abyś wrociła silniejsza i gotowa do działania . Mocno w to wierzę że się uda ;)

Lumia mi również bardzo przykro, wiem jak to boli - utracone nadzieje... Ale przyjdzie czas kiedy przytulisz swojego maluszka, wierzę w to.

Mi lekarz potwierdził ciążę, znalazł nawet małą kropeczkę na USG ale najbliższe 3 tygodnie będą decydujące czy będzie prawidłowo rozwijający się zarodek - tak bardzo się boję. Zaczęłam się modlić do św. Rity, koleżanka mi poleciła tą patronkę. Poczytajcie o niej w necie to też uwierzycie...

Lena ja się zaczęłam modlić do sw. Rity w tej ciąży jak wylądowałam w szpitalu w 8 tygodniu z krwawieniem i modlę się codziennie do dziś. Generalnie średnio wierząca jestem/byłam ale hmmm może to pomogło. Dziś byłam u lekarza i mój synek ma się dobrze, waży 3300 gram, szyjka skrócona ale rozwarcia nie ma, więc czekam na rozwój akcji.

A tak wygląda brzuszek w 38+1.

DSC_0089.jpg

Załączniki

• DSC_0089.jpg
    DSC_0089.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry