reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ehh znów kolejne smutne wieści...

Kwiatuszku tulę mocno :*
Lena witaj..bądź dzielna! Tak jak pisze witch jeśli czujesz się na siłach i nie ma przeciwwskazań działaj od razu! Ja tak zrobiłam po stracie (19tc) udało się od razu i dzięki temu dziś cieszę się moim 5cio miesięczniakiem.

gloria!!! Kciuki, zaglądam co chwila! ;-)

powiem Wam coś :-D
nie umiem bez Was żyć! ;-)

reklama
Ale często też po tak krótkim czasie tragedia się powtarza. Nie spieszy mi się więc myślę, że warto odczekać miesiąc więcej i zrobić choćby podstawowe badania tj morfologie, mocz, może coś jeszcze zasugeruje lekarz. Miałam łyżeczkowanie więc chciałabym dać czas na regenerację "wyściółki" macicy.

angelstw
cieszę się, może rzeczywiście mnie też by się udało, nadzieja we mnie wstąpiła :)

Ostatnia edycja:
Juz jestem klebkiem nerwow, jak oni moga tak dlugo trzymac ludzi w niepewnosci??? A moze zgubili moja fiolke z krwia albo stlukli??? Zwariuje! Zwykle wyniki byly kolo 20 a tu juz po 21!!!! Jestescie kochane:)))

Ja też miałam łyżeczkowanie. Tyle że mój przypadek był oczywisty. Supeł na pępowinie.
Nie było co diagnozować. Czysty przypadek..albo wola Boża..

jeśli potrzebujesz odczekać, zrobić badania, dać sobie czas, oswoić się z tym co się stało - tak zrób! Każda Twoja decyzja będzie dobra

A nie masz wyznaczonej wizyty kontrolnej po łyżeczkowaniu? Masz rację - lekarz powinien po tym zabiegu ocenić stan macicy.Ja po stracie zrobiłam też cały komplet badań: morfologia, mocz, toxo, różyczka, cytomegalia, enzymy wątrobowe, żółtaczka, kiła i już sama nie pamiętam więcej co. Do tego jeszcze cytologię. Badania zawsze warto zrobić, na pewno nie zaszkodzą, a być może pozwolą wyjaśnić przyczyny ;)
Ja zbyt często nie słyszałam, żeby po krótkim czasie tragedia się powtarzała. W sumie to znam chyba tylko taką jedną osobę.

Warto też sprawdzić progesteron. Kochana przyjdzie odpowiedni moment i zaczniesz znowu się starać. Tule mocno

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Muszę się umówić na wizytę kiedy będę miała wyniki badania histopatologicznego. Zniosę wszystko żeby mieć maleństwo...

Obawiam sie ze wynikow juz dzis nie bedzie. Musze isc rano do laboratorium i spytac co sie stalo. Ciekawe jak ja dzis usne:(( dziekuje ze ze mna czekalyscie, przykro mi ze na darmo :(((

Gloria możesz do alab zadzwonić i oni po peselu spr kiedyś tak miałam a wyniki były o równej 22...pani pow ze właśnie do 22 mogą być nawet

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry