Ja tez mysle ze nie mozna dac sie zwariowac... A dalam sie... Mialam do 8tyg z 9usg...mnostwo badan i nic to nie dalo, kiedys tam nawet usg nie bylo i dzieci bylo zdrowe. Jak zajde w ciaze pojde na usg dopiero w 7tyg potem w 12 bez szalenstw..
reklama
Witam Kobietki.
DLA WASZYCH ANIOŁKÓW (*) (*) (*)
Martaa wlaśnie u Ciebie dziwnie,że pierwszy test pokazał ciążę a drugi już nie.A gdybyś była to powinien pokazać.Jak najszybciej na badanka...A co do wiary...to pamiętaj,że wiara czyni cuda,,,
DLA WASZYCH ANIOŁKÓW (*) (*) (*)
Martaa wlaśnie u Ciebie dziwnie,że pierwszy test pokazał ciążę a drugi już nie.A gdybyś była to powinien pokazać.Jak najszybciej na badanka...A co do wiary...to pamiętaj,że wiara czyni cuda,,,
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Witajcie
Dziewczynki....chciałam Was prosić o mocne kciuki na jutro!!!
O 18:00 będziemy podglądać Naszego Maluszka
Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze......no i pokaże Nam w końcu czy jest dziewczynką czy chłopcem ;-)
Dziewczynki....chciałam Was prosić o mocne kciuki na jutro!!!
O 18:00 będziemy podglądać Naszego Maluszka
Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze......no i pokaże Nam w końcu czy jest dziewczynką czy chłopcem ;-)
MisiaMonisia
Dam znać wieczorkiem
Niech szybko minie ta nocka, bo strasznie sie denerwuję......
Rano jeszcze mam wizytę u endokrynologa........tu też mam nadzieje że wszystko ok........że wyniki (tsh, ft4 i morfologia) są w normie.
No i odbiore z labo wynik na tokso.....ciekawa jestem ja kto wyglada.
Niech szybko minie ta nocka, bo strasznie sie denerwuję......
Rano jeszcze mam wizytę u endokrynologa........tu też mam nadzieje że wszystko ok........że wyniki (tsh, ft4 i morfologia) są w normie.
No i odbiore z labo wynik na tokso.....ciekawa jestem ja kto wyglada.
Misia kciuki zaciśnięte!! Czekamy jutro na wieści z brzuszka
martavel teraz doczytałam dopiero Twój post jakoś dodałyśmy w tym samym czasie i nie zauważyłam. Za Was również kciuki :-) ja mam wizyty co 3 tygodnie, więc za tydzień się znów podglądamy z Młodym ;-)
martavel teraz doczytałam dopiero Twój post jakoś dodałyśmy w tym samym czasie i nie zauważyłam. Za Was również kciuki :-) ja mam wizyty co 3 tygodnie, więc za tydzień się znów podglądamy z Młodym ;-)
Ostatnia edycja:
MisiaMonisia
Martavel w takim razie również trzymam kciuki za Olusia
reklama
Kwiatuszekk23
Martavel moja Oliwka dostała od chrzestnego obrazek Anioła Stróża z grawerem.