reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ONA ostatnie informacje jakie mamy od alzy to że była w szpitalu, ale coś mi się kojarzy że mieli ją wypuścić jeszcze...nie wiem czy dobrze pamiętam czy nie, ale tak mi coś świta. Też o niej myślę, jak się ma i czy wszystko wporząku...

Naala przykre :zawstydzona/y: choć może jeszcze beta odbije...powtórz ją jutro...modlę się za Ciebie, za Was...

Doris jak tam samopoczucie? :-D

lumia
u mnie po owulacji śluz zawsze zmieniał swój wygląd na taki właśnie mleczny, czasem bardziej leisty był a czasem lepki...
kurcze próbowałam jakoś dojść do tego jak pdf wkleić tu ale nie bardzo sobie sama z tym radzę...:confused:
lutka na pewno już nie zaszkodzi to fakt ;-)
bawcie się dobrze i odpoczywajcie!! :-D;-)

my jesteśmy z Mężem i teściową u moich Rodziców. Ale dziś musimy już wracać. W drodze powrotnej chcemy obejrzeć autko - myślimy nad zmianą - na bardziej rodzinne ;-) a że kupca na nasze obecne mamy - to nie powinno być większego problemu z kupnem nowego ;-) i wiecie co mój prywatny Mężowaty sprawił, że wczoraj się popłakałam....ale ale...nie ze smutku, a z radości, wzruszył mnie do łez, jak zaczął opowiadać jak bardzo mu pasują takie rodzinne spotkania, jak się cieszy że będzie miał swoją pełną rodzinę z Groszkiem, że bardzo mnie kocha i chce być ze mną zawsze...normalnie on mówił a ja płakałam :sorry2:

dobrego dnia Kochane!

reklama
Hej

Ja coś spać nie mogę, chyba ze stresu, boję się strasznie, czas mi wolno leci. Nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia.

Angelstw...czuję się normalnie w sumie, co jest moim kolejnym zmartwieniem, że nie mam mdłości, wymiotów itd.. Mam nadzieję że beta jutro znów pięknie wzrośnie to się trochę uspokoję. Ciąża po stracie jest naprawdę ciężka i mocno stresująca!

Doris pocieszę Cie......ja też nie puszczałam pawików :-) Ani razu....serio :-) Powinnaś być raczej z tego zadowolona...........Wyczyłam kiedyś gdzieś ze kobiety które nie wymiotują są "szczęściarami" :-D

Naala &&&&&&& .......mam ogromną nadzieję ze jednak beta będzie pięknie przyrastać.
Przypomnij mi.....to właśnie Ty leczysz się na niedoczynność tarczycy? TSH nie jestaż takie kosmiczne. W ciąży zawsze jest wyższe. Powiem Ci że ja jak tylko zobaczyłam dwie kreseczki na teście to od razu pojechałam do swojej endo. Nie czekałam na potwierdzenie od ginekologa. Endo natychmiast zwiększyłami dawkę Euthyroxu......z N112 na N137. Teraz TSH cały czas utrzymuje się na poziomie 2,00.......także zostaję przy tej zwiększonej dawce.

Angelstw widzę że i Twojego męża odmieniła druga ciąża :happy2:. Mój oszalał.........Też co chwilę wyznaje mi miłość...............a właściwie to Nam :-p.Bo przeciez gada z brzuszkiem......Twierdząc cały czas ze tam siedzi jego synuś:-D
Jest w ogóle nie do poznania :-D Zwłaszcza że wcześniej nie był zbyt "wylewny" :happy2:

ONA &&&&&&&& ;-)

Hej

Ja coś spać nie mogę, chyba ze stresu, boję się strasznie, czas mi wolno leci. Nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia.

Trzymam &&&&&&&&&&&&& :-) Jutro dobre wieści usłyszysz :tak:

Naala
kurcze nooo... chociaż różne cuda się na tym forum jednak zdarzały, chociażby dzieciątko Plenitude, które okazało się mega wojowniczką :tak:
Właśnie, Pleni zaglądasz tu czasem?

Katherinne co u Ciebie kochana? Napisz coś czasem :happy2:

Neta81...innych nie wyobrażam sobie usłyszeć, oby do 10 rano, bo wtedy odbiorę betkę.

MisiaMonisia
...ja w sumie w żadnej ciąży nie puszczałam pawików, może sporadycznie w tej z Julią. Ale chyba wolałabym odczuwać wszystkie objawy ciążowe, wtedy byłabym spokojniejsza

Doris wszystkie objawy?:-pKilka wystarczy.........mnie na początku nic nie doskwierało prócz bólu piersi.......Teraz doszedł mi ból pleców........czasami nie do zniesienia...........zgina mnie w pół :baffled:. Ostatnio poprosiłam męża zeby rozmasował mi plecy i troszkę pomogło.

Witajcie
Jeszcze nic nie doczytałam ale wpadam z informacją, że moja beta dziś 2349
a więc przestawia się tak :biggrin2:

środa 10.09 - 148
czwartek 11.09 - 259
piątek 12.09 - 457
poniedziałek 15.09 - 2349 :biggrin2:

ok 14 idę na usg :biggrin2:

reklama
Naala...przykro mi, ile dziś beta wyniosła? Masz jakieś objawy? Jedziesz go gina?
Pamiętaj, że trzeba walczyć, musisz być silna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zostań tutaj z nami!!!!!!!!!!!!

Do góry