Naala to nie przez nerwy i sytuacje o której piszesz beta nie przyrosła... Mnóstwo dziewczyn w ciąży ma sytuacje podobne do Twojej i ciąże kończą się szczęśliwie...nie obwiniaj się bo będzie Ci jeszcze trudniej...i tak jak pisze Doris zrób badania i nie poddawaj się!! Musisz walczyć dalej o swoje maleńkie szczęście! Myślę, że możecie się starać od razu, jeśli organizm sam się oczyści - a na pewno tak będzie - no chyba że potrzebujesz trochę czasu dla duszy...i nie uciekaj od nas! Pisz do nas jak będziesz miała trudniejszy czas i dziel się z nami radościami jak nastaną, razem zawsze raźniej...
Doris beta piękna!
Jakieś nowe wieści Fasolkowe z brzuszka po USG? ;-)
ONA w kwesti pieczenia pępka w ciąży - nie pomogę. Chociaż mój zaczyna coraz bardziej się pojawiać i jak się z Mężem ostatnio śmieliśmy że zaraz będzie na wierzchu i go trochę pomiętosiliśmy to czułam jakby chciał mnie boleć, więc więcej nie tykam
nie schizuj
każda z nas przechodziła to samo zniecierpliwienie przed testowaniem
zaciśnij zęby i dotrwaj do swojego dnia a my 3mamy kciuki!!
enya81 gdzieś wyczytałam w necie że czasem czop odchodzi nawet na 2 tygodnie przed porodem, więc zaciskam kciuki aby u Ciebie tak było! Niech mała jeszcze posiedzi chwilkę!
Edyta Ty to już na takiej końcówce że w każdej chwili może się zacząć ;-) już czekamy na fotki naszego forumowego maleństwa
a Ty się nie martw tymi wodami ;-) mi jak wody odeszły przy poronieniu to pół łóżka było mokre
mi dzisiaj wyjątkowo ciężko się oddycha...czuję jak w środku wszystko zaczyna mi się gnieść. Malutek fika coraz śmielej ;-) dziś to nawet w nocy go czułam, pierwszy raz
brzucho rośnie jak na drożdżach, jutro idę oddać siuśki do badania, w środę mam wizytę u gina a na 3.10 umówiłam nas na połówkowe ;-)
a jutro zaczynamy tydzień który dla mnie i Zuzi okazał się ostatnim pełnym tygodniem i powiem Wam szczerze że jak zaszłam teraz w ciążę to nie wierzyłam że dotrwam do tego czasu, był taki odległy, a teraz się zastanawiam kiedy ten czas zleciał
więc tak oto my prezentujemy się u progu 19 tygodnia
przesyłamy bardzo magiczne i świeże wiruski wszystkim potrzebującym ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!