cześc wam kochane moje!!!
anastazja witaj kochana wieki cie nie było!!!
nerowercia a ty poszukaj jakiegoś gina i leć do niego lepiej być spokojną
izw oj poszłabym sobie pochulać na jakies weselicho;D Dziękuję za &&&&
Kłaczku wiem własnie że dziewczyny cuda potrafią
bo ja nadal nie mam @ dzisiaj 33 dzień nie wiem już sama co myślec bo byłam zadowolona bo żaden pryszcz mi nie wyskoczył a tu dzisiaj jest bykol ;/;/ i pewnie tak jak pisałaś z PKP będzie ale dopóki nie ma jest nadzieja
oj jak ja bardzo bym chciała!!!!! Kacperek mój jakiś czas temu rysował rysunki naszej rodziny i na nich zawsze był mój śp. mąż (pierwszy) teraz ciągle rysuje Michałka ;/ i mówi że ma braciszka i tatusia w niebie i niedługo będzie mama znowu miała w brzuszku dzidzię hmmmm może coś w tym jest??? Mam uławy ale takie normalne przed okresem zawsze brązowawe były a teraz są lekko żółtawe??? (przepraszam za opisy) bo o żygankach sie naczytałam heheheh i uśmiałam się wy to dobre laski jesteście
Pogłaszcz ziomorodka od ecioci
Zjola a co tam u ciebie gdzie ten czas???? ale rozumiemy i mamy nadzieje że wsio ok
Emy modlimy się za was
A my tu na wsi mamy 4 domy
jest to bardzo mała mieścinka ale dom mamy duuuży i wokoło domu jest park także koncert darmowy i piękny codziennie mamy. I jest tu babuszka 84 lata ma bardzo fajna kobitka
Dzisiaj do nas przyszła w odwiedziny
Przyniosła butelkę wina hehehe z porzeczki
podziękowałam rozmawiamy a ona wyciąga książki typu jak zrozumieć biblię okulary i zaczyna czytać wmurowało mnie. Jest świadkiem jechowy i szanuje i wiarę i ją no i głupio mi było i poczytałam z nią będe miała co wspominać
Mężowi obiecałam coś upiec i sprząta w piwnicy przyjdzie i pewnie focha zarzuci że nie zrobiłam nic
mam lenia i ciężki dzień w pracy miałam i po 20 mam piec hmmm no ale jeszcze może coś tam upichcę idę teraz mojemy Kacperkowi kolacyjkę zrobić miłego wieczorku kochane!!!!!
Bibianko dobrze ci dziewczyny radzą Przytulam cię mocno do serducha kochana nasza, porozmawiaj z mężem sama sie przytul i powiedź że tęsknisz powiedź że kochasz i powiedź że dusza i serce ci pękło i niech pomoże.....